Alimpijević saopštio lošu vest, Zvezda ostala bez beka do kraja sezone!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.03.2018.
11:59
Izvor: Sportske.net

Strateg Crvene zvezde mt:s Dušan Alimpijević nagovestio je da do kraja sezone neće moći da računa na Nemanju Dangubića.

aba-liga.com/Partizan NIS
aba-liga.com/Partizan NIS

Povezane vesti

Na konferenciji za medije pred početak plej-of faze regionalnog šampionata i prve utakmice sa Mornarom iz Bara, trener Crvene zvezde mt:s Dušan Alimpijević saopštio je i jednu lošu vest.

Nemanja Dangubić vratio se sa pregleda iz Minhena gde je utvrđeno da zbog problema sa kolenom najverovatnije neće biti u prilici da nastupa u završnici sezone.

"Danbubić je najverovatnije završio sezonu. Postoji problem koji je poslednjih nekoliko sezona. Taj problem se produžavao. Jednostavno, svi smo ovde pod idejom da je zdravlje igrača najvažnije. Ne treba da se ulazi u preterani rizik i probleme veće nego što ima. Najvažije je da postoji rešenje", objasnio je trener Alimpijević.

On je dodao da odsustvo Nemanje Dangubića neće gledati kao hendikep već da će pokušati da napravi nešto pozitivno sa igračima koji su mu na raspolaganju.

"Ja sam sebi čvrsto obećao od početka sezone i od kad se bavim poslom da svaki put pravim veliku stvar od nedostatka, svi koji su tu vrlo uspešno mogu dobro da zamne bilo koga, zato ne bih produbljivao priču oko Dangubića. Siguran sam da će rešiti i da je njemu najteže, ali taj problem zahteva više vremena, jer je drugačiji metod oporavka", dodao je Alimpijević.

Crvena zvezda mt:s do kraja sezone treba da odigra još najmanje četiri utakmice u Evroligi, a čeka je i borba za trofeje u regionalnom šampionatu i domaćem prvenstvu.

Prvi meč polufinala plej-ofa ABA lige sa Mornarom na programu je u nedelju od 19 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čeki
Saturday, 17.03.2018
13:47

Koliko taj decko nema srece, kad god je dobro igrao, on se povredi na duze vreme i onda opet mora da se vraca u formu. Steta.