Alimpijević: ''Real već u arhivi, ABA liga je prioritet''

Autor: Beta Beta
nedelja 03.12.2017.
15:19
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je danas da njegovi košarkaši pobedom nad Igokeom žele da naprave najbolju uvertiru za Efes.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Zvezda će u ponedeljak u 21.00 u hali "Aleksandar Nikolić" dočekati Igokeu u 10. kolu ABA lige.

"Trijumf nad Realom je već stavljen u drugi plan jer želimo da nastavimo sa pobedama, a da napravimo najbolju uvertiru za Efes u Beogradu. Sa druge strane, ne zaboravljamo šta je naš prioritet, a to je ABA liga", rekao je Alimpijević uoči utakmice.

Alimpijević je kazao da je Igokea pokazala ambicije da se nadje medju četiri najbolje ekipe u regionalnom takmičenju.

"Gaje prepoznatljiv stil igre već godinama, tu je izuzetan i vrlo iskusan stručnjak trener Dragan Bajić, imaju u svom sastavu igrače koji godinama igraju ovu ligu i sve to ukazuje da ćemo morati da odigramo vrlo kvalitetnu utakmicu i da budemo na svom nivou i maksimalno oprezni", kazao je Alimpijević.

Trener crveno-belih je pozvao navijače da u što većem broju dodju u dvoranu i podrže igrače u važnoj utakmici.

Košarkaš beogradskog kluba Nemanja Dangubić pozvao je na oprez protiv Igokee jer očekuje tešku utakmicu protiv veoma kvalitetne i iskusne ekipe.

"Nema opuštanja nakon Madrida jer se radi o timu koji može da kazni svakoga u ligi sa takvim pristupom. Utakmica sa Realom je već arhivirana i rekli smo više puta da je ABA liga naš cilj. Želimo da nastavimo sa dobrim igrama", rekao je Dangubić.

Ulaznice za utakmicu prodaju se u poslovnicama Eventima, a na dan meča će biti i na blagajni hale "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grobar977
Sunday, 03.12.2017
16:35

Ja kao grobar zelim da cestitam ovom coveku na pobedi protiv Reala, dajte podrsku coveku(zvezdini navijaci) i podrzite tim. Niste igrali evroligu 15 godina, budite srecni i uzivajte gledajuci svoj tom i radujuci se za svaku pobedu kao da je trofej evrolige. Sramota je da protiv Baskonije bude 5.000, vi ste se vec zasitili od utakmica? Svaka cast ovom mladom treneru, odmerene izjave na mestu u svakom smislu.