Alimpijević pred FMP: "Igramo bez treninga, opet ćemo bez Antića"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 11.11.2017.
16:35
Izvor: Sportske.net

Alimpijević je naveo i da par igrača ima sitnih problema sa povredama, ali da će svi biti u konkurenciji za meč izuzev Antića.

Beta/ABA liga/Petrol Olimpija/Aleš Fevžer/Ds
Beta/ABA liga/Petrol Olimpija/Aleš Fevžer/Ds

Povezane vesti

U nedelju od 17 časova ekipa Crvene zvezde nastavlja svoju misiju u ABA ligi, igraće protiv FMP-a iz Železnika.

Ovaj meč dolazi nakon poraza od Unikahe u Malagi, a trener Alimpijević se nada da će ekipa brzo uspeti da se regeneriše i da će uspeti da upiše novu pobedu u ABA ligi.

"Očekuje nas utakmica sa dobrom ekipom, koja je mlada, talentovana, i u koja u svojim redovima ima puno potencijala. Sve to preneseno je i u dobre igre u ABA ligi. Odlično su vođeni od strane Filipa Čovića koji je najiskusniji i izvanredno igra i ovu sezonu. Većinu momaka znam odlično, ima i novih igrača koji su se odlično uklopili, novi trener Vlada Jovanović radi odličan posao i trebaće nam mnogo truda da dobijemo taj meč. Ovaj duel ćemo odigrati praktično bez treninga u zgusnutom kalendaru", rekao je Dušan Alimpijević.

On je dodao da ni na ovom meču neće igrati Pero Antić.

"Neću moći da računam na Peru Antića, a o nastupu još nekoliko igrača koji  imaju sitne povrede, odlučiću na dan utakmice", rekao je trener Crvene zvezde mts.

Svoje mišljenje pred ovaj duel dao je i nekadašnji košarkaš FMP-a, a sada član Crvene zvezde mts, Dejan Davidovac.

"Mlad sastav koji igra dobro, i koji na parketu vodi iskusan plejmejker Čović. U dobroj su formi, novi igrači su se brzo uklopili u sistem koji se gaji godinama, i moramo maksimalno da pristupimo ovom meču. Novi trener Vlada Jovanović forsira agresivnu igru, ali sve to ne menja našu želju da dođemo do odova kojim bi potvrdili pobedu u derbiju, u prethodnom kolu ABA lige", rekao je Davidovac.

Igra se u dvorani "Aleksandar Nikolić u nedelju od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Sunday, 12.11.2017
16:18

Ubio dva najbolja igraca za 15 dana i sad kao ne mozemo da se skupimo ,ostali su ne bitni -igraci sa koledza koji su igrali sa svojim vrsnjacima da Pero i Zlocesti mogu igrati na 3 dana po 25 min. ne bi bili tu nego u Feneru.

avatar
GlasRazuma
Saturday, 11.11.2017
19:23

Napravili ste ekipu u kojoj dva najbolja igraca imaju 36 i 32 godine....da li je neko mislio o tome da li Pero Antic moze da izdrzi sezonu u ovom ritmu???? A evidentno je da nma adekvatnu zamenu !!! Ista je situacija i sa Rocestiem,nema adekvatnu zamenu,cim ga nema na terenu pad u igri je ocigledan a ostaje pitanje koliko ce moci izdrzati !!!! Pored njih dvojice imamo jos 4 igraca koja mogu da zadovolje na ovom nivou,na nivou EL,a sve ostalo je smesno....ABA ligaski igraci !!! Limitirani !!! Jos kad na sve to dodamo trenera koji nema nikakvog iskustva,dobijemo ovakvu Zvezdu !!!

avatar
Златко Нечевски
Sunday, 12.11.2017
15:14

Koja 4 druže? Niko ne sastavi dve dobre uzastopno, ovo ama baš ništa ne valja..

avatar
GlasRazuma
Monday, 13.11.2017
14:00

Slazem se sa tobom da ovo nista ne valja,ali sam opet misljenja da Lazic,Rocesti,Feldin,Antic,Bjelica mogu da igraju na nivou EL... Dangubic kad je dobrom ritmu moze dosta da pomogne......sve ostalo su ABA liga igraci....i to igraci sa kojima nista ne mozes da napravis ni u ABA ligi,videlo se ti sinoc protiv FMP-a.

avatar
svojnasvome
Saturday, 11.11.2017
19:13

Ovo vam je malo jaci trening, jedini postoji opasnost da veci broj igraca pogresi na koji kos napadaju s obzirom da ne znaju gde pripadaju i u stalnoj su setnji iz jednog u drugi klub

avatar
MOE28
Saturday, 11.11.2017
18:35

Protiv svojih mozete i bez prve petorke..