Alimpijević pred Baskoniju: "Podrška navijača mnogo važna"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.11.2017.
15:31
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Trener košarkaša Crvene zvezde mt:s Dušan Alimpijević pozvao je navijače da dođu u Arenu i pomognu ekipi u nastojanju da savlada špansku Baskoniju.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Šampiona Srbije i regionalne ABA lige u četvrtak očekuje utakmica 9. kola Evrolige, a protivnik Crvene zvezde mt:s biće španska Baskonija.

Statistika je na strani crveno-belih kada su međusobni susreti u pitanju ali u datom momentu Zvezda ne može da se pohvali dobrom formom i svakako nije favorit.

"Očekuje nas težak meč, uostalom takav je svaki u Evroligi. Ekipa Baskonije je u poslednjih nekoliko nedelja igrala izvanredno, a ogroman individualni kvalitet pojedinaca je stavljen u službu tima, što je donelo i rezultat. Očigledno da je promena trenera donela rezultat", rekao je trener Crvene zvezde mt:s Dušan Alimpijević.

Zvezda je u Evroligi nanizala četiri poraza i zbog toga sutrašnju utakmicu očekuje sa dodatnim pritiskom, pa će podrška navijača biti preko potrebna izabranicima Dušana Alimpijevića.

"Moramo da odigramo maksimalno dobro u oba pravca, imaćemo vremena da se osvežimo i pripremimo za ovu utakmicu u kojoj želimo i da odigramo dobro i da stignemo do pobede. Jasno je da nam je podrška navijača mnogo važna i da nam donosi mnogo u pokušaju da dođemo do novih bodova", kazao je Alimpijević.

Utakmica devetog kola Evrolige između Crvene zvezde mt:s i Baskonije igra se u četvrtak od 21 čas ali će zbog fudbalske utakmice BATE Borisov - Crvena zvezda program u Areni početi nešto pre 19 časova jer će navijači na dva video bima moći da prate prenos iz Belorusije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 22.11.2017
19:13

Pomoc sa tribina kad ti odes Alimpije... Do tada sa malih ekrana...

avatar
Wednesday, 22.11.2017
18:35

Svi će gledati Partizan - Jang Bojs od 21:05...nemojte da zaboravite da utišate himnu €L.

avatar
Nenad Šmigić
Wednesday, 22.11.2017
18:25

kako da ne,evo trcimo i lomimo se da gledamo Radicevica,Dangubica,Jovanovica,Jankovica i ostale ispod proseka igrace koje si ti izabrao...sutra 3000 hiljade plafon navijaca i to onih sto ubijaju vreme i ne znaju ni sto su dosli na utakmicu i zive za to da ih uhvati kamera i budu na tv !!! bojkot,sve dok si ti na klupi naseg omiljenog tima !!!!

avatar
Goran_Ilic
Wednesday, 22.11.2017
18:11

Od te podrske ce slabo sta da bude moj Alimpije,nisu ljudi budale,ajde nemamo lovu za top igrace ali to sto se igraci koje imamo ne bore,to navijaci nece da oproste.Pozdrav svima.

avatar
Wednesday, 22.11.2017
17:24

vama samo pomoc sudija moze biti od koristi odnosno jedino tako u EL mozete sada da pobedite...realno los tim sa takodje losim trenerom.

avatar
Patrick Bateman
Wednesday, 22.11.2017
19:04

Dodjes ovde, lupis i ostanes ziv. I tako u krug :D

avatar
Wednesday, 22.11.2017
20:34

Pazi tebi ako se ne svidja ili nekom drugom iskren odg to je sada tvoj problem ne moj