Alimpijević otišao, kako su reagovali navijači? Predlažu i nova rešenja

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.05.2018.
17:33
Izvor: Sportske.net

Posle drugog poraza u Superligi, Dušan Alimpijević je završio svoju misiju u Crvenoj zvezdi. Naravno, ova odluka uprave izazvala je brojje reakcije, ali i predloge navijača crveno-belih.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Košarkaška vest dana u Srbiji, ali i šire, s obzirom da je tokom popodneva prenose i brojni evropski mediji, jeste promena na klupi Crvene zvezde mts.

Dušan Alimpijević od danas nije više trener crveno-belih, a ekipu će u završnici sezone sa klupe voditi Milenko Topić, dosadašnji pomoćni trener Zvezde.

Imajući u vidu da su crveno-beli juče pretrpeli već drugi poraz u prvih sedam kola Superlige, ova odluka nije previše iznenadila navijače Crvene zvezde koji tim povodom ostavljaju brojne komentare na društvenim mrežama.

Uz zahvalnost Alimpijeviću, pre svega za ostvarene pobede u Evroligi tokom sezone, Zvezdine pristalice na Tviteru sada pružaju podršku Milenku Topiću da trgne ekipu i dovede je do titule u domaćem šampionatu, ali ima i predloga i želja kada je u pitanu sledeća sezona.

Kao što možete da vidite u prilogu, bivši trener Bamberga Andrija Trinkijeri se delu navijača čini kao odlično rešenje...
---
- -
- - - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NemanjaVidiiiiicNo.1
Monday, 07.05.2018
18:05

Hvala za Real,Barsu,Makabi itd ali moralo je ovako

avatar
MALI PLAVI
Monday, 07.05.2018
17:44

Žao mi je što je otišao, nije on kriv kada ovi panjevi promašuju čiste šuteve.

avatar
Mad Tiger
Monday, 07.05.2018
19:17

bravo za kom.uvek se trazi zrtveno jagnje a alimpijevic nije glavni krivac.kriv je taj sto ga je doveo i napravio jos veci dug nego sto je bio,pa sada nemaju para ni pleja da dovedu nego igra tatin sin.

avatar
babaroga
Monday, 07.05.2018
20:35

E ako si ti tako rekao onda je 100%... odoh sad na vesti o utakmici da citam sta pametno tamo pises, za svoje.