Alimpijević očekuje tešku utakmicu u Čačku

Autor: Beta Beta
ponedeljak 23.04.2018.
16:14
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Borca u Čačku, ali da je cilj njegove ekipe nova pobeda u Super ligi Srbije.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Utakmica Zvezde i Borca, u trećem kolu Grupe A u Super ligi Srbije, igra se u utorak od 18 časova u Čačku. Obe ekipe nemaju poraz u prva dva kola.
 
"Borac je pokazao veliku ozbiljnost u pristupu takmičenju u prva dva kola Super lige Srbije. Sve što su uradili tokom ove sezone pokazuju da neće biti lako protiv njih, a naročito ne u Čačku gde publika voli košarku, zna košarku i uvek ispuni dvoranu do poslednjeg mesta. Igrali su završnicu ABA 2 lige, bili prvi u ligaškom delu sezone i zaslužuju maksimalno poštovanje za sve što su uradili do sada. Ipak, naše ambicije su jasne u ovoj utakmici", rekao je Alimpijević za klupski sajt.

Košarkaš Zvezde Marko Kešelj rekao je da njegovu ekipu čeka nezgodno gostovanje.

"Borac je odličan tim što je pokazao svojim učešćem u ABA 2 ligi i u prva dva kola Super lige Srbije. Drago nam je što ćemo igrati utakmicu pred punim tribinama. Poznato je kakvu atmosferu prave Čačani i koliko vole košarku", naveo je Kešelj.

Crveno-beli su u prva dva kola savladali Mladost i Mega Bemax, a obe utakmice odigrali su na svom terenu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čerek Republika Srps
Monday, 23.04.2018
17:35

Brate moj mili,tebi je svaka ekipa teska prepreka. Zasto je to tako? Zasto nemamo sistem ,zasto mozemo pobediti San Antonio ako ide sut za tri a ne mozemo pobediti Cajetinu ( da se ne naljute iz Cajetine) ako nas sut za tri ne sluzi? Zasto ne podneses ostavku Alimpije? Zasto ne mozemo odbraniti nijedan pik napad,to je nesto sto se uci,vezba? Zasto osim pika na strani (Rocesti i uglavnom Omic) nemamo neku akciju za napad dva na dva? Hiljadu zasto i niti jedno zato!