Alimpijević objasnio zašto je Enis otišao i otkrio šta će biti sa Ročestijem, Feldinom i Bjelicom

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.04.2018.
15:00
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Trener Crvene zvezde otvoren u razgovoru sa novinarima povodom najnovijih kadrovskih promena u ekipi.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Odlazak Dilana Enisa iz Crvene zvezde juče je mnoge iznenadio, iako 26-godišnji košarkaš u finalnoj seriji nije odigrao onako kako se od njega očekivalo.

Ipak, novinare je danas zanimalo mišljenje trenera Dušana Alimpijevića o razlozima rastanka sa Enisom, a on nije bežao od odgovora.

''Sasvim je jasno da se Enis nije uklopio u ono što je trebalo da radi. Svi koji dođu ovde moraju da shvate kakvu bi žrtvu trebalo da podnesu igrajući za Crvenu zvezdu'', istakao je Alimpijević, a prenosi ''Informer''.

Očekivanja nije ispunio ni Bjelica, koji će po svoj prilici takođe spakovati kofere.

''Nije tajna da je Bjelica odigrao neke utakmice ispod nivoa za igrača koji ima vrhunsku karijeru i treba konkretizovati stvari u naredna dva dana'', objašnjava Alimpijević.

I Feldin je igrao promenljivo, bio na meti kritika dela navijača, ali njegov ostanak nije pod znakom pitanja do kraja sezone. Baš kao i kada je u pitanju Tejlor Ročesti.

''Za Feldina i Ročestija nema razloga pričati. Ročesti je čovek koji ima značajnu ulogu u Zvezdi, ima dobru sezonu, nema izlaznu klauzulu iz ugovora sa Crvenom zvezdom''
, zaključio je Alimpijević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stepa78
Wednesday, 18.04.2018
08:40

kad ti enis i bjelica nisu odgovarali ,sto odma ih nisi sklonio i dveo covica

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Tuesday, 17.04.2018
20:10

Ti si jos tu???

avatar
GlasRazuma
Tuesday, 17.04.2018
17:02

Nije mi jasno zasto si ti i dalje tu ???? Ti si prvi koji treba da ode !!!!

avatar
La bestia negra
Tuesday, 17.04.2018
15:20

Treba objasniti zasto si ti i dalje na klupi...

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 17.04.2018
15:14

Nas zanima zasto si ti jos uvek tu?? Kada ce Zvezda dobiti trenera i sta mislis da se vratis za Suboticu na makar 50 godina' I mozes li a objasnis sopstveni debakl protiv prosecne ekipe buducnosti u ukupnom skoru 5-1? Bice da ti se bar 10 igraca nije uklopilo a ostatak ste doveli da ne budu bez kluba tipa Keselj...

avatar
ZubA
Tuesday, 17.04.2018
15:13

Ti prvi bre treba da odes. Cele sezone nit odbrane nit napada. Unazadio si svakog igraca skoro. Mozda imas talenta za dobrog trenera, ali si jos jako zelen za Zvezdu ili bilo koji klub koji igra EL i bori se za titulu u ABA. Stalno pricas kako ti je ABA prioritet ni to nisi uspeo, Dzile te unistio u svakom smislu. Zato ti i prvi treba da odes.