Alimpijević objasnio suštinu Zvezdinih problema

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.04.2018.
23:52
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Trener Crvene zvezde mt:s Dušan Alimpijević posle ubedljive pobede nad Zlatiborom progovorio o problemima koje njegovi igrači imaju tokom čitave sezone.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s savladali su Zlatibor u meču 4. kola Super lige Srbije, a trener Dušan Alimpijević govorio je posle ubedljive pobede o važnim stvarima vezanim za pristup igrača.

"Važno je da na svim utakmicama do kraja ove sezone igramo i završavamo ih na ovakav način. Svima je jasno. Danas na 30 razlike, igrač se baca po terenu, idemo na ofanzivni skok, gradimo i stalo nam je", kazao je Alimpijević za zvanični klupski sajt.

Crveno-beli su treću pobedu u Super ligi upisali rezultatom 102:64, dva dana nakon bolnog poraza u Čačku.

"Najveće probleme koje smo imali tokom čitave sezone, imali smo ih zbog merenja protivnika i motivacije igrača. Kada nosiš dres Crvene zvezde, nije važno ime protivnika jer si obavezan da se boriš. Želimo da poštujući sve protivnike dođemo do finala domaćeg prvenstva", objasnio je trener Crvene zvezde mt:s.

Nikola Jovanović bio je najefikasniji igrač aktuelnog šampiona u pobedi nad Zlatiborom.

"Čestitao bih Vanji Guši i njegovoj ekipi na ovoj utakmici. Igrali smo korektno u napadu i odbrani pokušavajući da izvršimo zadatke koje nam je trener dao", kratko je prokomentarisao Jovanović nakon meča.

Crvena zvezda mt:s u sledećem kolu gostuje ekipi Tamiša u Pančevu, a potom slede uzvratni mečevi grupne faze Super lige i još dva vezana meča koje će tim Dušana Alimpijevića odigrati u gostima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bianconeri Belgrado
Saturday, 28.04.2018
19:22

Nadam se da ce gospodin Alempijevic ostati jos barem 10 godina u svojoj zvezdi,odlican kalibar trenera za takav klub.

avatar
Hyypia
Saturday, 28.04.2018
14:50

Zvezdin problem si ti. Mrs vise iz svetinje! Daj vise ostavku!!!

avatar
dusko
Saturday, 28.04.2018
13:19

Covece o cemu pricas, o pristupu protiv Zlatibora, Metalca...a nisu igraci imali pristup protiv Borca, koga smo ne zasluzeno dobili u kupu. Bilo koja ekipa koja odigra cvrsto u odbrani,muski,koja ne dozvoljava lagane poene, igru u tranziciji, koja nas natera na sut za 3 poena a koji nas u takvim utakmicama obicno ne sluzi, e to je vec do tvoje pripreme ekipe, do tvojih taktickih zamisli a kojih ocito nema. Za to nisu igraci krivi, budi covek i i idi sam

avatar
Old_school
Saturday, 28.04.2018
09:07

Jos da nam objasnis koja je onda uloga trenera i sta znaci autoritet. Pa se setis samo momenta kada je u najbitnijim sekundama utakmice protiv Bajerna Radonja isterao sa klupe Jovica, jer je bacio flasicu sa vodom, a drugog pleja tad nismo imali. Al to je autoritet. Tu nema malih i velikih utakmica. Sve su bitne. A ti to nemas.

avatar
Crveno boja ljubavi
Saturday, 28.04.2018
08:41

Kako da budu motivisani kada moraju tebe da slusaju,jer gazda nece drugog da dovede,a moraju da zarade platu?

avatar
vlada1612
Saturday, 28.04.2018
07:11

Tako je igraci treba da znaju ciji dres nose,ali isto tako i ti moras da budes svestan da nisi za C.Z jer si svojim greskama ove sezone izgubio E.L

avatar
Koi si ti mene kralj
Saturday, 28.04.2018
04:28