Alimpijević objasnio - Ovo je dovelo do ''minus 34'' u Barseloni!

Autor: Darko Mitrović
subota 10.03.2018.
10:58
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Zvezdin trener zabrinut posle ubedljivog poraza od Pešićeve Barselone.

Epa/Valda Kalnina
Epa/Valda Kalnina

Povezane vesti

Crvena zvezda mts sinoć je doživela i 15. poraz ove sezone u Evroligi, i to jedan od najtežih. Barselona je slavila sa 88-54, čime je Zvezda  značajno pokvarila utisak posle trijumfa nad Unikahom u Beogradu.

Preneli smo već da su košarkaši crveno-belih odmah ''upalili alarm'' i održali dug sastanak u svlačionici posle poraza od Barselone, ali ono što navijače najviše zanima u ovom trenutku jeste viđenje cele situacije od strane trenera Dušana Alimpijevića.

On je, poput kapitena Branka Lazića, najpre naglasio da je ovo bila možda i najgora Zvezdina utakmica u Evroligi, ali koji su razlozi za tako nešto?

''Imam utisak da ekipa očekuje plej-of u ABA ligi, ali ovo nije pravi način da ga dočekamo. Sa ovakvim utakmicama nećemo sebi pomoći. Nama treba i publika, a njenu podršku treba zalsužiti boljim partijama'', objašnjava Alimpijević, a prenosi ''Blic''.

Iako je Zvezda potpuno potonula u poslednjoj četvrtini, kada je protivnik ostvario razliku od čak 21 poen (26-5), Alimpiehvić smatra da je meč još ranije izgubljen.

''Utakmica je izgubljena u prvom poluvremenu, jer kada se potrošite u jurenju rezultata u trećoj četvrtini, naravno da onda ne ostaje previše energije za poslednjih 10 minuta. Nismo igrali protiv rivala koji je slabiji od nas, nego koji je daleko jači'', pohvalio je Alimpijević rivala i naglasio da ''Barselona nije ista sa Pešićem i bez njega''.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dusko
Saturday, 10.03.2018
16:33

Stvarno nije trener za zvezdu, vidi se da ne ume da izvuče ekipu iz krize, njegove izjave su smešne. Pa nas je i Igokea samo 3-4 dana pre ove utakmice nadigrala a trener izjavljuje da smo zbog takve pobede koju smo ostvarili prvi u ABA ligi. Ali šta je tu je, sada je kasno za promene, za 10 dana počinje plej-of. Nadam se da će igrači sami uspeti da nađu pravi put za izlazak iz ove dubioze, da će uspeti da vrate dobru atmosferu u ekipu, da igraju i bodre jedni druge, da izgaraju na terenu. Mi moramo biti tu da pomognemo navijanjem, kada ćemo ako ne sada. A posle ovoga, bogami putuj igumane...

avatar
indija durot
Sunday, 11.03.2018
09:53

Ne ide on nigde bar jos dve godine.

avatar
Čeki
Saturday, 10.03.2018
12:56

Ti decko da pakujes kofere i ponudis ostavku, jer za celu sezonu jedva da si minimalan pomak napravio.

avatar
indija durot
Sunday, 11.03.2018
09:55

hvala bogu da se u zvezdi ne smenjuju treneri preko sajtova i po kaficima sa wifijem

avatar
Čeki
Sunday, 11.03.2018
16:25

Ja kazem realno, zato sto sam ga trpeo neko vreme, nista se nisam oglasavao za njega, reoo mlad trener, treba da uci. A sta je on uradio? Nista, cak nas i unazadio.