Alimpijević: "Nismo bili svoji"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 08.01.2018.
20:11
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Crvene zvezde mt:s Dušan Alimpijević ocenio je da njegova ekipa nijednu sekundu u susretu sa Budućnosti nije odigrala kako ume i da je rival zasluženo slavio.

Beta/ABA liga/Mega Bemax/Ivica Veselinov/Ds
Beta/ABA liga/Mega Bemax/Ivica Veselinov/Ds

Povezane vesti

Derbi susret 15. kola ABA lige završen je pobedom podgoričke Budućnosti (92:86) koja je na domaćem terenu drugi put u sezoni uspela da savlada Zvezdu.

Aktuelni šampion sada ima pobedu manje i lošiji međusobni skor u odnosu na Budućnost, što znači da će teško do prvog mesta na tabeli i pol-pozicije pred plej-of.

"Izuzetno poštujem Budućnost, zasluženo je pobedila. Nema šta mnogo pričati, osim toga da nismo bili svoji, da nismo nijednu sekundu odigrali kako umemo. Pali smo u koncentraciji i motivu. Zašto smo pali, to moramo da vidimo", rekao je posle meča Alimpijević.

Crveno-belima je ovo bio treći poraz u ABA ligi ove sezone.

"Rano smo ulazili u bonuse, nismo bili dovoljno agresivni. To malo želje što smo imali, da probamo da budemo agresivni, smo istrošili faulovima. Tada naravno morate da se povlačite. Po kretanju određenih stvari na terenu, bili smo daleko agresivniji, a opšti utisak je da nismo", dodao je Alimpijević.

Kao što je već rečeno, Budućnost sedam kola pre kraja ima "dve" pobede više u odnosu na Zvezdu, a trener beogradskog sastava smatra da ništa još nije gotovo.

"Sva mesta pred plej-of su u opticaju, a Budućnost ima najrealnije šanse da bude prva. Ne mislim da je gotova borba za prvo mesto u regularnom delu", zaključio je Alimpijević.

Crveno-bele u petak čeka gostovanje u Istanbulu ekipi Anadolu Efesa, zatim duel sa Cedevitom u Beogradu koji je zakazan za nedelju, a već narednog utorka sledi još jedan evroligaški duel u "Pioniru".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ljiljana Jovanovic
Monday, 08.01.2018
22:31

Šta igraju Feldin i Bjelica ??????

avatar
Pretorijanska Garda
Monday, 08.01.2018
21:22

U jednom trenutku 14 od 16 trice, i opet mogli da izgube laganica. Nemaju oni nista sampionsko u sebi. Spasio ih je vecim delo 85% suta sa distance, moram priznati, nisam nikad do sad ni slicno video tako nesto u igri loptanja pod obrucima, jako retko je to.... Idemo dalje, osvojicemo sve...