Alimpijević najavio promenu u timu!

Autor: Beta Beta
subota 21.10.2017.
15:48
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je danas da njegovi košarkaši u predstojećoj utakmici protiv zagrebačke Cedevite moraju da imaju pravi pristup i da će jedino u slučaju pobede pobeda nad Barselonom dobiti na značaju.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

"Svi smo svesni da će pobeda nad Barselonom imati svoj značaj samo ako slavimo i u Zagrebu. Do povoljnog rezultata ćemo doći samo ako imamo pravi pristup i ako izvučemo pouke iz prethodnih utakmica. Sada imamo i to iskustvo iz prethodnog perioda kada smo u vrlo kratkom vremenskom perodu igrali sa evroligašku utakmicu sa Žalgirisom, i protiv Budućnosti samo dva dana kasnije", rekao je Alimpijević za klupski sajt.

Zvezda je jutros krenula oko devet časova autobusom ka Hrvatskoj, a u Zagreb je stigla oko 14, gde će se sutra od 17.00 sastati sa Cedevitom.  

"Nemamo puno vremena da se spremimo za ovaj derbi i osvežimo, očekuje nas samo jedan trening do utakmice. Cedevita je ekipa napravljena za vrh ABA lige, imaju potencijal za najviše domete. Ponovo ćemo nastupiti bez povredjenog (Nemanje) Dangubića, dok će u 12 igrača za ovu i utakmicu u Moskvi protiv Himkija, biti (Dejan) Davidovac umesto (Marka) Kešelja", rekao je trener crveno-belih.

Košarkaš crveno-belih Ognjen Dobrić podsetio je da je takmičarski prioret ekipe ABA liga.

"Nemamo puno vremena da se pripremimo za ovu utakmicu. Pobeda nad Barselonom nam mnogo znači, najviše za naše samopouzdanje, ali mi smo već više puta napomenuli šta je naš takmičarski prioritet ove godine, a to je ABA liga, pa time ova utakmica još više dobija kod nas na važnosti. Znamo sve kvalitete Cedevite, pokušaćemo da se što bolje spremimo, da se osvežimo i regenerišemo nakon Barselone, i idemo na pobedu u Zagrebu", rekao je Dobrić. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čerek Republika Srps
Sunday, 22.10.2017
08:21

Zao mi je sto je Keselj bas potpuno u kanalu i sto nema ama bas nikakvu ulogu u timu. Ovo je za ekipu jedino resenje a Keselj da se malo presabere

avatar
mosala1983
Saturday, 21.10.2017
16:19

Добро да си се сетио. Од Давидовца се може добити нешто добар је кошаркаш. Кешељ зрео да чува бебу. И посматра са трибина текме. Ај Загор да дође уместо Данге и мирна Бачка.