Alimpijević jasan: "U Podgoricu po najmanje jedan brejk"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.04.2018.
14:21
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Trener košarkaša Crvene zvezde mt:s Dušan Alimpijević rekao je da ne vidi zašto njegova ekipa ne bi uspela u nameri da u Podgorici ostvari barem jedan trijumf.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s u petak i subotu igraju treću i četvrtu utakmicu finalne serije plej-ofa ABA lige protiv podgoričke Budućnosti.

Nakon dva meča u Beogradu serija se seli u Podgoricu gde bi moglo da bude rešeno pitanje šampiona. Jedna od opcija je i povratak serije u Beograd što Dušan Alimpijević vidi kao realnu opciju.

"Nema mesta velikim rečima, znamo zašto idemo u Podgoricu, da u najmanju ruku vratimo seriju u Beograd. Kao što je naš rival došao do jednog brejka, ne vidim zašto i mi ne bismo uradili isto to", rekao je Alimpijević.

Budućnost je već u prvom meču stigla do "brejka" što je ujedno bila treća ovosezonska pobeda Podgoričana u četiri duela sa Zvezdom.

"Sve utakmice protiv Budućnosti su bile gotovo na jednu loptu, kada pogledate gotovo da nema koš razlike u ova četiri meča. I u narednoj verujem da će odlučivati jedna lopta, jedan posed", dodao je trener Crvene zvezde mt:s.

Još jedna od otežavajućih okolnosti za crveno-bele biće to što Budućnost u ABA ligi na domaćem terenu ne zna za poraz od kraja 2016. godine.

"Spremni smo na napetu atmosferu, ali u sportskim okvirima, poput one koja je bila u Beogradu. Takav ambijent nas motiviše jer imamo dovoljno zrelosti u ekipi za takvu atmosferu koja će nam biti dodatni motiv", kazao je Alimpijević.

Kadrovska situacija u Zvezdi je nepromenjena. Nemanja Dangubić zbog povrede ne putuje u Podgoricu, a odluka o tome da li će Pero Antić igrati protiv Budućnosti biče donesena na dan utakmice.

Crveno-beli put Podgorice odlaze u četvrtak uveče, a prva od dve utakmice igra se u petak od 20 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Thursday, 12.04.2018
15:42

To je ipak samo tvoja racunica

avatar
Radovan Filipovic
Thursday, 12.04.2018
17:06

Može i oba brejka, nemam ništa protiv. Ali, neka bolji pobedi.