Alimpijević: "Izgleda da nam odgovaraju španski timovi"

Autor: Beta Beta
petak 15.12.2017.
23:30
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević bio je presrećan nakon pobede njegovog tima u gostima nad Valensijom u 12. kolu Evrolige, uz ocenu da crveno-belima "očigledno leže španski timovi".

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

"Veoma teška utakmica za nas, Valensija je imala niz poraza, znali smo da će gledati to da prekinu, što je nama bio dodatni razlog da budemo bolji. Igrali smo dobro prvih 18 minuta, ali je onda došlo do neshvatljivog pada. Nakon lošeg perioda, podigli smo odbranu na viši nivo, a u četvrtoj četvrtini igrali smo jako pametno i koncentrisano, kada se odlučivalo. Veoma sam srećan zbog pobede", rekao je Alimpijević posle utakmice.

Zvezda je večeras ostvarila treću uzastopnu pobedu u Evroligi, pošto je na gostovanju trijumfovala protiv Valensije sa 86:82.

"Ovo je timska pobeda, kao i svaka do sada", dodao je Alimpijević.

Na konstataciju novinara da su crveno-beli pre dve nedelje u Madridu pobedili Real, a večeras slavili u Valensiji, Alimpijević je uz osmeh rekao: "Očigledno nam odgovaraju španski timovi".

Najefikasniji igrač utakmice, košarkaš Zvezde Džejms Feldin kazao je da ekipi mnogo znači pobeda nad Valensijom.

"Ovo je ekipa boraca, a i trener je jedan od nas. Verovao je sve vreme. Borili smo se do kraja i kada smo gubili, ovo je velika pobeda za nas. Nije me služio šut za tri poena, pa sam pre svega zato išao na prodore", kazao je Feldin uz osmeh.

Zvezda je 11. na tabeli Evrolige sa pet pobeda i sedam poraza, a u narednom kolu u utorak gostuje Fenerbahčeu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke