Alimpijević isključen, šta je sa sudijom?

  • Autor: Milovan Longinov

  • 26. januar 2018.

  • 20:16

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • email

Baš čudno.

Alimpijević isključen, šta je sa sudijom?
Foto: Beta/Branislav Božić/Mo
Šta se desilo?

Crvena zvezda će gotovo čitavo drugo poluvreme biti bez trenera Dušana Alimpijevića zbog dve tehničke greške.

Na startu drugog dela igre, sudije su pogrešile prilikom jednog faula, Alimpijević je iz nekog razloga previše žustro reagovao, imao je šta da prigovori, a arbitri su mu pokazali put u svlačionicu.

U najmanju ruku čudna odluka i reklo bi se prestroga, ali tu nije bio kraj. Nekoliko minuta kasnije, sudija je "vratio" Zvezdi tehničku, takođe šokantnu zbog jednog faula na centru, što je izazvalo smeh u gostujućoj ekipi, srećom ova loša odluka bila je dobra po beogradske crveno-bele.
  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • email

Komentari