Alimpijević i trener Tamiša različito videli utakmicu - Je l' Zvezda pobedila, ili je Tamiš izgubio?

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.05.2018.
09:34
Izvor: Sportske.net, basketballsphere.com

Zvezda bila na ivici poraza u Pančevu, samo je srećnim spletom okolnosti uspela da trijumfuje u poslednjim sekundama.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Zvezdi u Superligi za sada ne ide kako se očekivalo. Nedavno je izgubila u Čačku, sinoć je bila na pragu poraza u Pančevu, ali je trojka Jankovića sprečila senzaciju, posle kardinalne greške igrača Tamiša koji su crveno-belima praktično poklonili priliku da meč reše u svoju korist.

Na kraju 87:86 za Zvezdu
, a posle meča, naravno, trener Dušan Alimpijević nije bio zadovoljan prikazanim.

''Tamiš je ovo izgubio, nije Zvezda pobedila. I zato, pre svega, čestitke mom kolegi i njegovom timu'', zaključak je njegove priče koju prenosi košarkaški portal ''basketballsphere.com''.

Međutim, njegov kolega na klupi Tamiša Bojan Jovičić ima drugačije viđenje završnice ovog meča, ističući u prvi plan neshvatljiv propust njegove ekipe u situaciji kada je imala ''plus dva'' i loptu na četiri sekunde pre kraja.

''Zvezda je zasluženo pobedila. Jer, ako neko na dve sekunde pre kraja, na dva razlike za nas protiv Crvene zvezde, baci onakav pas, koji se ne baca ni u pionirskom uzrastu, i ako na čeonom autu ostavimo igrača samog na tri poena, a samo tri poena ne smemo da primimo, to je naš poraz i pobeda Zvezde'',
poručio je Jovičić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOVAKOVIC ZORAN
Tuesday, 01.05.2018
14:02

Definitivno-PORAZ TAMISA..Sta ce biti sa Zvezdom do kraja lige..samo zvezde znaju..

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 01.05.2018
10:56

'Zvezda je zasluženo pobedila. Jer, ako neko na dve sekunde pre kraja, na dva razlike za nas protiv Crvene zvezde, baci onakav pas, koji se ne baca ni u pionirskom uzrastu....sarkazam,Feldin i sudije znaju zašto.Očekujem ekspertizu.