Alimpijević: "Da nastavimo u dobrom ritmu"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 01.01.2018.
17:11
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Strateg Crvene zvezde mt:s Dušan Alimpijević rekao je da njegov tim želi da nastavi sa dobrim igrama i rezultatima na startu 2018. godine.

Beta/ABA liga/Petrol Olimpija/Aleš Fevžer/Ds
Beta/ABA liga/Petrol Olimpija/Aleš Fevžer/Ds

Povezane vesti

Poslednja utakmica 14. kola regionalne ABA lige biće odigrana u utorak od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić", a sastaće se aktuelni šampion i ekipa Petrol Olimpije.

Stručni štab Crvene zvezde mt:s radio je sa ekipom poslednjeg dana 2017. i prvog dana 2018. godine što znači da se praznici provode u radnoj atmosferi.

"Želimo da nastavimo u dobrom ritmu i u sklopu priprema za sve što nas očekuje u januaru, stiže i utakmica sa Olimpijom, ekipom koja se možda nalazi u slabijoj formi nego na početku sezone, ali se u svakom slučaju, radi o timu koji je u prvom delu igrao dosta dobrih utakmica", rekao je trener Crvene zvezde mt:s Dušan Alimpijević.

Crveno-beli utakmicu sa Petrol Olimpijom dočekuju kao lideri regionalnog šampionata. Pomenuta utakmica poslužiće kao generalna proba za važan meč sa Žalgirisom u Evroligi.

"Bodovi koje želimo na početku Nove godine, zavise od našeg pristupa, i ovaj meč može da bude i dobar uvod u Žalgiris i meč koji igramo 5.januara, kada će nam biti tek pet punih meseci od trenutka kada smo se okupili pred novu sezonu", rekao je Alimpijević.

Trener Crvene zvezde mt:s pozvao je navijače da dođu u dvoranu "Aleksandar Nikolić" i pruže ekipi podršku pred velike izazove koji slede.

Prvotimac Nemanja Dangubić u sličnom tonu najavio je meč sa Petrol Olimpijom.

"Važan meč, za početak Nove godine. Dobro smo okončali prethodnu, sada i novu želimo da otvorimo pobedom. Kao što često kažem, moramo da odigramo čvrsto, dobro u odbrani, da iz toga pravimo lake poene u napadu. Ulaz u dvoranu je slobodan, i nadam se da će Zvezdaši doći u lepom broju da nas podrže pred seriju zaista teških mečeva koji nam slede već narednih dana, Žalgiris, Budućnost, EFES u Itsanbulu" rekao je Dangubić.

Košarkaše Crvene zvezde mt:s večeras očekuje još jedan trening, a meč sa Petrol Olimpijom kojim će biti spuštena zavesa na 14. kolo ABA lige igra se 2. januara od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke