Alimpijević: "Bio nam je potreban ovakav šamar"

Autor: Beta Beta
četvrtak 15.02.2018.
22:36
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da je večerašnja utakmica sa Borcem bila ubedljivo najteža ove sezone i da je njegovoj ekipi bio potreban "šamar".

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

"Ovo je ove sezone ubedljivo najteža utakmica. Imali smo izgubljenu utakmicu, da se ne lažemo, zato i jeste najteža. Bio nam je potreban ovakav šamar", rekao je Alimpijević novinarima posle utakmice u Nišu.

Zvezda je posle produžetka pobedila Borac sa 85:79 i plasirala se u polufinale Kupa Radivoja Koraća.

Alimpijević je čestitao Borcu na "sjajnoj sezoni" u kojoj su lideri u drugoj ABA ligi i drugi u Košarkaškoj ligi Srbije.

"Ne bi bilo nezasluženo da su pobedili. Imali smo i sreće. Poraz bi, bez potcenjivanja bilo koga, za nas bio sramota, a za njih senzacija. Kao da su se uplašili pobede", kazao je trener crveno-belih.

Upitan da li ga je neko razočarao, Alimpijević je odgovorio odrično.

"Ne mogu da kažem da me je neko razočarao. Nije hteo šut, podbacili smo", dodao je.

"Čudno je to što smo u samom vrhu po broju postignutih poena, da ne nabrajam timove od kojih smo postigli više i u Evroligi, i dođemo ovde i neko te pušta da šutneš, a mi ne možemo da pogodimo koš", naveo je Alimpijević.

On je naveo da je Stefan Janković imao visoku temperaturu i da je zbog toga morao da se vrati u hotel.

Branko Lazić je čestitao svojoj ekipi na pobedi u "izuzetno teškoj utakmici".

"Ali, još veće čestitke Borcu na sjajnoj utakmici. Pokazali su da su za svako poštovanje. Imali su šanse da nas pobede, ali smo svojim iskustvom uspeli to da rešimo", rekao je Lazić.

Protivnik Zvezdi u polufinalu biće FMP.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Јанковић Љубомир
Friday, 16.02.2018
11:20

Mi smo prevara od kosarkaske nacije. Svi pametuju a pameti nemaju.nKo bi se protiv Borca iz Cacka motivisao 100%nGlat osvajamo kup. U finalu 20+ poena

avatar
Čerek Republika Srps
Friday, 16.02.2018
08:21

Jeste,trebalo je ovako nesto ali ne od Cacka (iako su relativno solidna ekipa). Sta si ti kao trener uradio da prodrmas ekipu? Od starta do kraja utakmice Zvezda je licila na osrednji ABA ligaski tim,cak ni to. Gdje je tvoj pecat na igru ekipe,na sistem? Koji je plan B,plan C jer je ocigledno da je plan A da se sutira iz vana pa kada krene sut onda mozes da dobijes i Real u Madridu ali kad trojke ne idu onda ni Cacak ne mozes da pobedis

avatar
dusko
Friday, 16.02.2018
00:15

Alimpijeviću, kakva bruka i sramota kako si pripremio utakmicu. Šta si nekada govorio, ne očekujete valjda da u novembru igramo dobro, igraćemo onda kada bude najpotrebnije. Uvek neka opravdanja, alibi, zamisli nije hteo šut. Kakva si ti prevara.