Alimpijević: "Baskonija odlična, mi veoma loši"

Autor: Beta Beta
petak 02.02.2018.
23:39
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da je crveno-belima u večerašnjem porazu od Baskonije nedostajalo energije, ali je istakao da razume svoje igrače.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

"Nismo imali nikakve šanse da pobedimo večeras, jer je Baskonija bila odlična a mi veoma loši, posebno energetski. Nismo bili na nivou na kojem je trebalo da budemo. Ali, razumem svoje igrače jer smo imali veoma važnu utakmicu u ABA ligi, a ostvarili smo i tešku pobedu protiv Olimpijakosa, tako da nam je bilo potrebno više energije za ovu utakmicu", rekao je Alimpijević posle utakmice.

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras u gostima od Baskonije sa 103:84 u poslednjem meču 21. kola Evrolige.

Baskonija posle ovog trijumfa ima učinak od deset pobeda i 11 poraza i deveta je na tabeli. Zvezda je sada na 12. mestu sa dve pobede manje, a isti učinak imaju i Bamberg i Malaga.

"Pet ili šest timova i dalje ima šansu za sedmo i osmo mesto na tabeli", rekao je trener Zvezde.

Džejms Feldin je otputovao sa ekipom za Vitoriju, ali nije igrao.

"Sada je dobro i trebalo bi da bude spreman za narednu utakmicu", rekao je Alimpijević.

Zvezda u narednom kolu Evrolige dočekuje Milano.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
marecareee
Sunday, 04.02.2018
18:00

Samo jako momci, ponos ove košarkaške nacije!

avatar
Јанковић Љубомир
Saturday, 03.02.2018
13:02

Slab tim ove godine. Uz svo postovanje proslavljenim igracima, nista nisu pokazali. Antic je imao par dobrih poteza al sveukupno nedovoljno za pozitivan utisak.

avatar
dusko
Saturday, 03.02.2018
11:10

Kakav umor, poslednje 2 tekme igrali kao domaćini, nije bilo putovanja (Oli i Part.), druga je stvar što smo se potrošili protiv onakvog Partizana. Samo neka opravdanja, opravdanja. Kakvu si ulogu u timu našao Omiću?nBravo za komentar *gubitnik traži izgovore, pobednik nađe rešenje*

avatar
Čeki
Saturday, 03.02.2018
20:11
avatar
RUSKI CAR
Saturday, 03.02.2018
01:38

Ne treba se ove godine opterećivati rezultatom u EL, nego pripremati tim za završnicu ABA-e i za sledeću sezonu EL. Zato bi se trebala dati veća minutaža Jankoviću, Jovanoviću, Davidovcu, Enisu, Dobriću i uopšte igračima koji ostaju i sledeće sezone.

avatar
Čeki
Saturday, 03.02.2018
00:59

Sramota je a se covek vadi na umor, ma koliko tacno to bilo, kod Radonjica niko na umor nije ni smeo da pomisli, a kamoli spomene. To treba drugi da pricaju a ti opravdanje za to ne smes da imas. Gubitnik trazi izgovore, pobednik nadje resenje.

avatar
Old_school
Saturday, 03.02.2018
08:56

Radonjina ekipa je bila mnogo mladja sa vise energije. Dalje, uigravana je tri godine. Tako da nemoj samo da pljujes, sta bi ti, da dobijemo svaku? I ovo je vise nego dobro.

avatar
Čeki
Saturday, 03.02.2018
20:15

A ja coveka ne pljujem, cak i postujem i smatram da je jako talentovan, ali ne sme kao trener da trazi izgovore, nego da se fokusira da popravi sto vise moze stvari.

avatar
Čeki
Saturday, 03.02.2018
20:13

U pravu si, ali Radonjina ekipa je meni od kad je on dosao, delovala bolje, ovo mi izgleda kao neka nesistematska, nepovezana igra, a uopste nzm kako covek radi s centrima kad ne igraju onako kako smo navikli ranije, bez obzira na drugaciju igru, to ne bi trebalo da bude ogromna razlika.