Aleksandar Džikić vs Sale Đorđević, ko će izaći kao pobednik?

Autor: Darko Mitrović
utorak 31.10.2017.
18:07
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Košarkaški spektakl sprema se u Podgorici, dolazak Saleta Đorđevića i njegove ekipe to garantuje.

fiba.basketball/eurobasket/2017
fiba.basketball/eurobasket/2017

Povezane vesti

Ekspedicija minhenskog Bajerna gostuje u Podgorici, a u centru pažnje je, naravno, trener ovog kluba i selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević.

Bajern će sutra od 19 časova odmeriti snage sa domaćom ekipom Budućnosti, a u dvorani ''Morača'' očekuje se sjajna atmosfera, s obzirom da se radi o jedine dve neporažene ekipe u Grupi B Evrokupa, posle prva tri odigrana kola.

U razgovoru za Televiziju ''Vijesti'', Sale Đorđević je pohvalio svog kolegu Džikića na klupi Budućnosti, ali i istakao kvalitet podgoričke ekipe.

''Mislim da je Budućnost ove godine pokazala veliki kvalitet – zrelu igru, bez obzira na mladost i poletnost. Trener Džikić je postavio igru na pravi način.

On je izuzetno iskusan trener koji zna kako da izvuče maksimum iz tima. Igrači Budućnosti su atletski su veoma spremni, to je tim čije su jezgro reprezentativci Crne Gore, koji igraju veoma dobro'', izjavio je Đorđević.

Bajern će biti značajno oslabljen neigranjem povređenog reprezentativca Srbije Vladimira Lučića koga očekuje duža pauza, jer je doživeo prelom metatarzalne kosti stopala.

''On je izuzetno važan dio našeg mehanizma. Igrač koji je napredovao, ovog ljeta je ostavio dubok trag. Bio je naš lider', naglasio je Đorđević.ni grad Crne Gore posle 16 godina.

Tada je sjajno dočekan, pa su novinari upitali Saleta i kakav doček sutra očekuje.

''Verovatno malo slabiji, videli su me prošle godine'', nasmejano je zaključio Đorđević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke