"Admiral" digao sidro!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 19.07.2014.
23:15
Izvor: Sportske.net

Dosadašnji košarkaš Crvene zvezde Telekom Demarkus Nelson karijeru će nastaviti u Panatinaikosu što su za grčke medije u subotu uveče potvrdili izvori bliski šampionu Grčke.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Vest koja je u toku dana stigla iz Grčke a koja se ticala mogućeg prelaska Demarkusa Nelsona iz Crvene zvezde Telekom u Panatinaikos ispostavila se potpuno tačnom.

Da nije reč o pukoj spekulaciji večeras su za medije u grčkoj potvrdili izvorili bliski stranama koje su se dogovarale oko uslova pod kojima će Amrikanac pristati da se preseli u Atinu.

Specijalizovani portal "eurohoops.net" u subotu uveče je preneo informaciju da će se Nelson preseliti u prestonicu Grčke pod uslovom da Panatinaikos pristane da mu isplati sve ugovorene rate koje mu Zvezda duguje za sezonu 2013/2014.

Podsećamo da je Nelson u Zvezdu stigao 2012. godine i da je odlukom da ostane u klubu i u sezoni 13/14 postao prvi Amerikanac kojem je to pošlo za rukom u klubu sa Malog Kalemegdana.

Prethodnog leta "Admiral" je stavio paraf na ugovor u trajanju od godinu dana uz mogućnost produžetka saradnje na još toliko ali je nedavno od Zvezde zatražio da mu dugovanja budu isplaćena što je očito dovelo do toga da donese odluku o napuštanju tima.

Zvanična potvrda Nelsonovog transfera u Panatinaikos može se očekivati u toku sutrašnjeg dana a najkasnije početkom naredne nedelje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke