ACB - "Zagorov" Betis pao na dno

Autor: Boban Filipović
nedelja 15.04.2018.
15:14
Izvor: Sportske.net

"Fenjer" se iz Katalonije preselio u Andaluziju.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Pošto je Huventud razbio Bilbao (84:56), a Real Betis izgubio kod kuće od San Pablo Burgosa (96:81) došlo je do rokade na dnu tabele i sada su Andalužani poslednji.

Iako je cela prva petorka Betisa bila dvocifrena, iako je Buker ubacio 30 poena, to nije bilo dovoljno, gosti su imali veći broj raspoloženih igrača.

Najbolji u pobedničkom timu bio je srpski internacionalac Goran Huskić sa 17 poena (7/9 za dva, 1/1 za tri), bio je i najbolji skakač svoje ekipe sa šest uhvaćenih lopti, imao je i tri asistencije.

Rade Zagorac
je proveo na parketu minut i 24 sekunde, uspeo je da se upiše, pogodio je jedini šut koji je uzeo.

 
Dejan Todorović
i Nikola Rebić se nisu proslavili u Badaloni, gde je Bilbao, kako već rekosmo, doživeo debakl i izgubio 28 razlike. Todorivić je za šest i po minuta u igri ubacio jedan poen (0/1 za dva, 0/1 za tri, 1/2 penali), a Rebić za nešto manje od šest minuta postigao dva poena (1/1 za dva, 0/2 za tri).

Argentinac Laprovitola je uništio Baske, ubacio im 22 poena i podelio 10 aisistencija.


Gran Kanarija je zabeležila veoma važnu pobedu protiv Mursije (83:71) u borbi za plej-of i prekinula seriju od tri uzastopna poraza, a Nikola Radičević doprineo sa osam poena i četiri asisetncije. Samo su Albert Oliver sa 18 i Baez sa 17 bili efikasniji od bivšeg pleja Zvezde kod "kanarinaca".

 
Baskonija je do svoje 20 pobede došla "stotkom" protiv Tenerifa (100:94).

Janis Tima je bio najefikasniji u taboru evroligaša iz Vitorije i MVP meča sa 20 postignutih poena, Šengelija i Buboa su postigli po 14, Poarije 13, Met Džening 12 poena. Kod gostiju sa Kanara najzapaženiji su bili Mateuž Ponitka sa 20 poena, Tobi sa 17 poena i 13 skokova i kapiten San Migel koji je pogodio sve četiri trojke koje je šutnuo i utakmicu završio sa 14 poena i 8 asistencija.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke