ACB - "Stotka" Barse, Nedović se ispromašivao, Fojtman za pobedu Baska u Malagi!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 05.11.2017.
20:41
Izvor: Sportske.net

Nekoliko veoma interesantnih duela u okviru sedmog kola španske Endesa lige.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Barselona se izgleda konsolidovala u potpunosti, kako su nakon serije poraza najpre razbili Olimpijakos, da bi sada nastavili sa dobrim igrama i u Španiji.

Razbili su Bilbao Basket sa 83-104 i tako upisali peti trijumf u ACB ligi.


Dobra raspodela poena u ekipi iz Katalonije, najefikasniji Hanga sa 15, pratili su ga Serafan sa 14, sjajni Ertel sa 13 poena i 10 asistencija, po 12 su dodali Moerman i Navaro, dok se na 10 zaustavio Fil Presi.

U poraženom sastavu 18 poena Rediva, 12 je dodao Rikardo Fišer, dok je srpski internacionalac Dejan Todorović upisao 11 poena.

Vojtman Voigtmann

Uzbudljivo je bilo u Malagi, gde je Unikaha dočekala Baskoniju, a Pedro Martinez je izgleda probudio goste iz Vitorije, koji su nakon trijumfa u EL došli i do pobede u Španiji, slavili su rezultatom 72-73, koš odluke je u poslednjim sekundama postigao Johanes Fojtman.


Najbolji u redovima pobedničkog sastava Šengelija i Buboa sa po 15 poena, dok je 12 dodao Janis Tima.

Kod Unikahe 12 poena Nedovića, ali uz jako loše procente šuta (1/7 za dva, 2/10 za tri), pratili su ga Džef Bruks sa 11, kao i Mekalum i Suarez sa po 10 poena.

Valensija je kod kuće bila bolja od San Pablo Burgosa, slavili su sa 87-78.

Predvodio ih je Erik Grin sa 21 poenom, pratili su ga Dubljević sa 12, Plajs sa 11, kao i Van Rosom i San Emeterio sa po 10 postignutih poena.

Kod gostiju 17 poena bivšeg centra Zvezde Diona Tompsona, toliko je dodao i Gailius, 14 je upisao Kori Fišer, dok je 11 dodao Goran Huskić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke