ACB - Realova rutina pred evropske klasike

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 14.04.2019.
14:43
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Real Madrida uspešno su odradili posao u 26. kolu španske ACB lige, pa će u dobrom raspoloženju dočekati duele sa Panatinaikosom.

Epa/Javier Lopez Hernandez
Epa/Javier Lopez Hernandez

Povezane vesti

Poslednju utakmicu pred početak plej-ofa Evrolige košarkaši Real Madrida odigrali su u okviru 27. kola španskog prvenstva.

Aktuelni šampion Evrope i Španije savladao je Obradoiro rezultatom 94:70 (20:22, 25:21, 26:13, 23:14) i tako zadržao korak za liderom ACB lige koji ima dva trijumfa više sedam kola pre kraja.

Pablo Laso je iskoristio priliku da u duelu sa nejakim rivalom podeli minutažu i ne optereti nijedog igrača jer Realu predstoje dueli sa Panatinaikosom u okviru plej-ofa Evrolige.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Fakundo Kampaco sa 15 poena, 9 asistencija i 5 skokova, a pratio ga je Rudi Fernandez sa poenom manje.

U poraženom timu izdvojili su se Kajl Singler sa 17 poena, 5 skokova i 3 asistencije i Maksim de Zeuv sa 14 poena i 3 skoka.

Madriđane u sredu i petak čekaju prve dve utakmice četvrtfinala plej-ofa Evrolige, a za rivala će imati ekipu Panatinaikosa sa kojom su i prošle godine igrali u ovoj fazi elitnog takmičenja.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke