ACB - Real slavi Tompkinsa, "stotka" Unikahe na krilima Nedovića, Zagorac "odmarao"

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 10.12.2017.
15:16
Izvor: Sportske.net

U okviru 11. kola španske ACB lige, Unikaha slavila na gostovanju, Real posle produžetka slavio kod kuće.

realmadrid.com
realmadrid.com

Povezane vesti

Real je bio nadomak poraza na svom terenu protiv Mursije, ali je u poslednjoj sekundi produžetak trojkom izborio Trej Tompkins.

Na kraju su nakon dodatnih pet minuta slavili sa 87-85, a apsolutni junak je bio upravo Amerikanac Tompkins, koji je trojkom na dve sekunde do kraja produžetka preokrenuo rezultat i doneo pobedu Madriđanima.

Džejsi Kerol najfikasniji u pobedničkom sastavu sa 17 poena, pratili su ga Luka Dončić sa 16 (7sk, 4as), kao i pomenuti Tompkins sa 13 poena.

U poraženom sastavu 19 poena Šarlona Klofa, 16 je dodao Hena, 12 Soko, dok se na 10 zaustavio Vitor Benite, koji je promašio šut u poslednjoj sekundi produžetka za pobedu Mursije.

Nemanja Nedovic Luka Mitrovic

Ekipa iz Malage gostovala je Saragosi, na kraju su slavili sa 77-102.

Sjajnu rolu u pobedničkom sastavu imao je Nemanja Nedović, koji je meč završio kao najbolji strelac sa 17 poena (5as).

Pratili su ga Vačinski (16) i Šermadini (15), dok je dvocifren bio i Mekalum sa 11 poena. Dragan Milosavljević je upisao šest poena.

U poraženom sastavu najbolji Mihalak sa 17, pratio ga je Geri Nil sa 16, dok je 12 dodao De Jong. Solidan i srpski košarkaš Nikola Dragović sa devet poena i šest skokova.

Poslednjeplasirani Betis je savladao Obradoiro sa 83-77, a novajlija tima iz Sevilje, srpski košarkaš Rade Zagorac, nije upisao ni minut na parketu.

Andalužane je predvodio bivši igrač Zvezde Blejk Šilb sa 23 poena, pratio ga je bivši košarkaš Lejkersa Rajan Keli sa 21 poenom.

U poslednjem meču odigranom danas, Gran Kanarija je savladala San Pablo Burhos a 87-80, u poraženom sastavu 11 poena i pet asistencija Gorana Huskića.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke