ACB - Real pobedio 47 razlike!

Autor: Boban Filipović
nedelja 18.12.2016.
14:58
Izvor: Sportske.net

'Los Blankosi' isklalili bes na Obradoriju za poraz od Darušavake, Bogdanovićev Huventud namučio Barselonu u katalonskom derbiju, Jelovac vrlo dobar u trijumfu Saragose nad Stevićevom Andorom...

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

U matine terminu odigrane su četiri utakmice u španskoj ligi.

Lider Real Madrid je unakazio Obradorio pred svojom publikom rezultatom 106:59. Gosti iz Kompostele su se držali prvih 15-ak minuta, a onda je sredinom drugog kvatrala Andres Noćioni sasuo četiri trojke iz isto toliko pokušaja do kraja poluvremena i tu se priča već završila. Veteran iz Argentine je meč završio sa 17 poena, efikasniji od nejga bili su Džejsi Kerol (23 pts, 6/7 za tri) i oporavljeni Serhio Ljulj (18 pts).

Barselona je na jedvite jade savladala Huventud sa 79:77. Bivši košarkaš Zvezde i Partizana Luka Bogdanović je sasuo 15 poena u prvom poluvremenu, u drugom je zaustavljen, dok su kod pobednika najbolji bili Vezenkov (18 pts), Tomić (15 pts, 7 sk) i Rajs (13 pts). Stefan Peno nije igrao za Barsu.

Stevan Jelovac
je 12 poena i 4 skoka dao veliki doprinos u pobedi Saragose nad Andorom (90:74) i bio jedan od najboljih u svom timu. U taboru poraženih 'Kneževa' ubedljivo najbolji Oliver Stević sa 16 poena i 5 skokova.

Ivan Paunić nije igrao danas za Fuenlabradu koja je slavila u Sevilji (73:78). U poraženom sastavu Nikola Radičević je imao po 7 poena i asistencija.
 
 
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke