ACB - Nedović vodio Unikahu do pete pobede u nizu

Autor: Boban Filipović
subota 27.01.2018.
22:36
Izvor: Sportske.net

Andalužani su nastavili seriju pobeda na gostovanju u Burgosu, a jedan od najzasužnijih za to bio je reprezentativac Srbije Nemanja Nedović.

twitter @nedovic1624
twitter @nedovic1624

Povezane vesti

Unikaha je slomila otpor San Pablo Burgosa u trećoj četvrtini, Plazini izabranici su dobili ovaj deo igre sa 26:16, sa deset poena preimućstva ušli u poslednji period i na kraju slavili rezultatom 85:78.

Nemanja Nedović je bio najefikasniji kod gostiju uz Malage sa 14 poena (4/6 za tri), mada su isti broj poena kao on postigli Dani Dijez i Džejms Augustin, kome je nedostajao skok za dabl-dabl.

Dragan Milosavljević nije ulazio u igru.

Kod poraženih domaćina najzapaženiji su bili Džon Dženkins sa 16, Saiz i Barera sa po 12 i Kori Fišer sa 11 poena.

Večeras su se radovala još dvojica srpskih internaciionalaca, Oliver Stević i Nikola Janković, pošto je njihova Andora priredila iznenađenje i slavila na gostovanju u Fuenlabradi sa 85:77 na premijeri 18. kola.

Stević je u trijumf usadio sedam poena, imao je i tri skoka i po dve asisetncije i blokade, dok je Janović imao po četiri poena, skoka i asisetncije i dve rampe.

Najbolji kod 'Kneževa' bili su Haime Fernandez (21 pts) i Jaka Blažič (19 pts, 3 sk, 2 as), a kod poraženih domaćina Fransisko Kruz (21 pts).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke