ACB: Nedović srušio Pešićevu Barsu!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 15.04.2018.
20:35
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Unikahe slavili su u susretu 28. kola na svom parketu protiv katalonskog giganta.

Epa/Jim Hollander
Epa/Jim Hollander

Povezane vesti

Ekipa iz Malage savladala je aktuelnog osvajača Kupa kralja pred svojim navijačima, bilo je 80-78 za ekipu Đoana Plaze.

Nakon 10 minuta Unikaha je imala pola koša viška, a onda su drugu deonicu dobili sa 26-10, pa su na odmor otišli sa 17 poena prednosti.

Ipak, Barsa je uspela da se vrati već u sledećoj deonici, Pešić je dobro izribao svoje košarkaša u svlačionici, kako su treću četvrtinu dobili sa 12-29, te pred poslednjih 10 minuta niko nije imao prednost.

Egal u poslednjoj deonici, ekipe su se smenjivale u vođstvu, ali niko nije imao više od tri poena prednosti, da bi na kraju Unikaha došla do trijumfa, poenima Avgustina na oko 13 sekundi do kraja.

Barsa nije iskoristila naredni napad, te je domaćin upisao trijumf.

Nemanja Nedović još jednom odličan, meč protiv Pešićeve ekipe je završio sa 15 poena i sedam asistencije, pola koša više dodao je Salin, 12 poena uz osam asistencija je upisao Karlos Suarez, dok je 10 poena dodao Livi Žan-Čarls. Milosavljević solidan sa osam postignutih poena.

U ekipi Barselone po 14 poena su upisali Tomić i Koponen, 12 je uz 10 asistencija dodao Ertel, dok su po 10 poena upisali Edvin Džekson i Adrijen Moerman.

U ostalim duelima odigranim večeras Andora je savladala Estudijantes sa 78-65, dok je Gipuzkoa, u utakmici sa obiljem poena, savladala Obradoiro sa 107-99, nakon jednog produžetka.

Stanje na tabeli španske ACB lige pogledajte u nastavku, a treba dodati i da je ovo tek drugi poraz Karija Pešića u ACB ligi ove sezone.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke