ACB - Barsa i Real išli preko stotke, Tenerife posustaje

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 26.03.2017.
15:00
Izvor: Sportske.net

U okviru 26. kola španskog šampionata, Barselona i Real su ostvarili trijumfe kod kuće, dok je Tenerife poražen na strani od Mursije.

EPA/EFE/Adrian Ruiz de Hierro
EPA/EFE/Adrian Ruiz de Hierro

Povezane vesti

Barsa se budi, a to potvrđuje i pobeda nad Andorom sa ubedljivih 102-65.

Od početka je bilo jasno da će "Blaugrana" upisati novi trijumfa u domaćem šampionatu, te je Barcokas uspeo da odmori pojedine igrače pred vrlo važan deo sezone u Španiji.

Barsu je ovoga puta predvodio Vezenkov sa 18 poena, pratili su ga Rajs i Klaver sa po 15, dok je 14 dodao Huan Karlos Navaro.

U poraženom sastavu 18 poena Šermadinija, 13 je dodao Burjanadze, dok je bivši košarkaš Crvene zvezde Oliver Stević meč završio sa sedam poena i četiri skoka.

Real je u prestnici demolirao Bilbao Basket, na kraju je bilo 104-76 za izabranike Pabla Lasa.


Sjajan je ponovo bio Serhio Ljulj sa 29 poena i četiri asistencija, a više nego raspložen je ovoga puta bio i Džejsi Kerol sa 25 postignutih poena. Njih je sa 15 poena pratio Felipe Rejes.

U poraženom sastavu istakao se hrvatski interancionalac Ivan Buva sa 18 poena, dok je solidan bio i srpski košarkaš Dejan Todorović  sa 10 poena, tri skoka i dve asistencije.

Donedavno prvi Tenerife je doživeo drugi vezani poraz, sada su poraženi u gostima od Mursije rezultatomm 79-68.


Domaćina je predvodio Vitor Benite sa 18 poena, pola koša manje dodao je Bili Beron, dok se na 12 zaustavio crnogorski internacionalac Nemanja Radović.

U poraženoj ekipi Tenerifea, koja je sada druga na tabeli, po 12 poena Kirkseja i Bogrisa, 11 je dodao Devin Vajt, dok se na 10 zaustavio San Migel,

U poslednjem meču odigranom od 12 i 30, Betis je kod kuće poražen od Huventuta rezultatom 57-71.


Pobedničku ekipu je predvodio Albert Sabat sa 22 poena, dok je 20 dodao Alberto Abalde. Bivši igrač Crvene zvezde i Partizana Luka Bogdanović meč je završio sa osam poena i dva skoka.

Kod Betisa 17 poena iskusnog Boštjana Nahbara, 14 je dodao srpski internacionalac Nikola Radičević.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke