ABA - Zvezda preživela u Aleksandrovcu!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 12.01.2019.
19:00
Izvor: Sportske.net

Totalna neizvesnost u Aleksandrovcu, na kraju nova pobeda Crvene zvezde!

ABA/Igokea/Igor Vuruna
ABA/Igokea/Igor Vuruna

Povezane vesti

Crvena zvezda je uspela da savlada Igokeu u Aleksandrovcu u jednom od neizvesnijih mečeva ovog tima ove sezone u ABA ligi - 77:79.

Nešto što je bilo ustaljeno u poslednjih par mečeva kada je Crvena zvezda u pitanju jeste sjajan početak utakmice Boriše Simanića, tako je bilo i ovoga puta, trojkom je načeo domaće, pogodio je trojku i Davidovac, gosti su imali odličan start.

Ipak, domaći prelaze u prednost, a nakon trojke Marka Lukovića stižu do 4 poena prednosti.

Bez mnogo poena, Nenadić, Odžo i Čović su doneli prednost Zvezdi od 4 poena prednosti pred drugu četvrtinu.

Neizvesnost i u nastavku, Radivojević je pogodio trojku za domaće, potom i još jednu, imali su tada pet poena prednosti domaćini. Uz oscilacije, tu prednost su i zadržali do poluvremena predvođeni Savom Lešićem i Vukom Radivojevićem koji su na poluvremenu imali po 8 poena.

Ponovo su se ekipe smenjivale u vođstvu i tokom drugog poluvremena, Regland je briljirao i doneo Zvezdi +5, a onda su na drugoj strani dobro zaigrali Rikić i Adamović.

Početkom poslednje deonice domaćin stiže do +5 preko Lukovića, a onda na scenu stupa Perperoglu. Pogodio je dva bacanja, potom i trojku, a odličan je bio i Regland koji je preuzeo komandantsku palicu za velikih 5 poena prednosti za crveno-bele na 3 minuta do kraja.

Danilo Anđušić je pogodio trojku za novu nadu domaćina na minut i po do kraja, bilo je 71:73.

Zakucavanje Radanova nije slomilo domaćina, ostalo je samo 30-ak sekundi do kraja nakon tog detalja, ali je na drugoj strani trojku pogodio sjajni Luković za totalnu neizvesnost na 15 sekundi do kraja!

Penal završnica, Simanić donosi tri poena prednosti, a domaći nisu uspeli na drugoj strani da stignu do produžetka, a promašili su dva šuta preko Anđušića i Radivojevića.

Anđušić je bio sjajan sa 15 poena, većinu je postigao u drugom poluvremenu, Adamović je dodao 12, a Lešić i Radivojević su stali nakon sjajnog prvog poluvremena, prvi je imao 11, drugi 10 poena.

U Zvezdi Regland 18 poena i 7 asistencija, Davidovac i Odžo po 11 poena.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Saturday, 12.01.2019
20:13

Zvezda u laganom ritmu, ali ovo je skolski primer kako pobediti samog sebe od strane Igokee.

avatar
Deki.Stankovic.5
Saturday, 12.01.2019
20:04

Na kraju dobismo na srecu neshvatljiv faul Radanova,Tomic poludeo :) ,sve u svemu i kad igramo lose bitno je da se dobija,a nas odbrambeni skok je danas bio blago receno skandalozan.Pobeda se nova pise ostalo se zaboravlja.