ABA - Megina stotka za kraj!

Autor: Darko Mitrović
subota 21.03.2015.
22:49
Izvor: Sportske.net

Pravi košarkaški ''vatromet'' priredile su ljubiteljima košarke ekipe Mega Leksa i Igokee večeras u Sremskloj Mitrovici u poslednjem kolu ABA lige.

BETAPHOTO/HINA/Lana SLIVAR DOMINIC/DS
BETAPHOTO/HINA/Lana SLIVAR DOMINIC/DS

Povezane vesti

Lišeni bilo kakvog psihološkog opterećenja, odnosno rezultatskog imperativa, košrkaši Mega Leksa i Igokee priuštili su svojim pristalicama partiju za uživanje u meču poslednjeg, 26. kola ABA lige.

Mega Leks je na kraju slavila rezultatom 100-96 i tako ovu sezonu u regionalnoj ligi okončala sa učinkom od 11 pobeda i 15 poraza.

Domaći tim je bio za ninansu bolji tokom prvog poluvremena, Igokea je u nastavku napravila preokret, ali kada se odlučivalo u samom finišu, ponovo je ekipa Dejana Milojevića potvrdila kvalitet i na kraju došla do trijumfa.

Sjajni Nikola Jokić je predvodio Megu do pobede sa 28 poena i čak 15 skokova, dok je na drugoj strani blistao Brejdi Hejslip sa 28 poena (trojke 8-16), dva skoka i dve asistencije.

Igokea je ostala na 12. mestu na tabeli, sa učinkom 9-16.

Podsetimo, ranije danas su pobede ostvarili i Zadar protiv Metalca, odnosno Olimpija protiv Krke, a u nedelju je centralni događaj na kraju ligaškog dela sezone - duel Budućnosti i Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke