ABA ligaši, večeras pobedite i Zvezda je u Top 8!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 18.03.2016.
10:28
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda večeras može da obezbedi prolazak u Top 8 fazu Evrolige, ali je za takav rasplet potrebno da se "poklope" dva rezultata.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Ekipa Dejana Radonjića ima veliku priliku da se plasira u narednu fazu Evrolige i to među 8 najboljih u ovom takmičenju.

Crvena zvezda večeras od 20:45 igra svoj 11. meč u Top 16 fazi Evrolige u Malagi protiv Unikahe, a u slučaju pobede plasman među osam najboljih biće na dohvat ruke. Naravno, večeras Zvezda može i da obezbedi plasman u narednu fazu ukoliko se ponovi iznenađenje iz prvog dela Evrolige kada je Cedevita savladala Efes na gostujućem terenu.

Kada bi večeras pobedili Zvezda i Cedevita ekipa Dejana Radonjića bi obezbedila plasman u Top 8 i onda bi usledila borba za što bolju poziciju u četvrtfinalu.


Unikaha večeras nema neki veliki motiv osim da se do kraja ovog takmičenja časno oprosti od Evrolige, ali to nikako ne treba da zavarava crveno-bele na putu ka novoj pobedi.

"Očekuje nas još jedan težak meč, ali mi želimo da trijumfujemo zbog naših navijača. Zbog naše budućnosti moramo da pokažemo da smo na dobrom putu.

Moguće je da će ovo biti poslednji put da igramo Evroligu u našoj dvorani i navijači bi trebalo da to vide i dožive
", rekao je Đoan Plaza, trener ekipe iz Malage.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke