ABA liga završena, odmah počinje Superliga! Kada će se ponovo sastati Partizan i Zvezda?

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.04.2019.
18:13
Izvor: Sportske.net

Za Zvezdu nema odmora, ostali su imali više vremena da se pripreme za završnicu domaćeg šampionata.

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS

Povezane vesti

Kao i prethodne sezone, u Superligi Srbije će se takmičiti ukupno 12 klubova, koji su podeljeni u dve grupe sa po 6 ekipa.

Crvena zvezda će igrati u Grupi A, sa FMP-om, Zlatiborom, Dunavom, OKK Beogradom i Borcem. U Grupi B se nalaze Partizan, Mega Bemaks, Sloboda, Tamiš, Novi Pazar i Dinamik.

U prvoj fazi takmičenja biće odigrano ukupno 10 kola, posle čega sledi polufinale plej-ofa, kada će se sastati prvoplasirani iz Grupe A sa drugoplasiranim iz Grupe B, i obrnuto.

Polufinalna serija se igra na dve dobijene utakmice, počinje 2. juna i to je prvi potencijalni termin za naredni susret Zvezde i Partizana.

A ako i crno i crveno-beli opravdaju uloge favorita, osvoje prva mesta u svojim grupama, a onda se plasiraju i u finale, njihove susrete gledaćemo od 10. juna, kada će početi finalna serija plej-ofa.

Finale se igra na tri dobijene utakmice, a šampiona Srbije dobićemo najkasnije 20. juna, ukoliko majstorica bude odlučivala.

Prvo kolo počinje 25. aprila, a dve utakmice ćemo moći da gledamo u TV prenosima na ''Areni Sport'', i to derbi kola, između Partizana i Mege (26. april, 20 časova), kao i duel Crvene zvezde i Dunava (27. april, 18 časova).
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 23.04.2019
19:08

https://www.youtube.com/watch?v=pNA1ris-Kn0 Derbi na kojem su ispalili raketu na nas.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 23.04.2019
18:22

Nema odmora, a u istoj grupi sa povezanim klubom i jos jednim klubom koji je (bio) u sluzbi tog njihovog ''sistema'', a to je Borac. Nema odmora?