ABA liga u fokusu Olimpijakosa

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 15.04.2019.
23:45
Izvor: Sportske.net

Bivši trener crveno-belih iz Pireja tvrdi da postoje šanse da Olimpijakos na jesen zaigra u ABA ligi.

Epa/Toms Kalnins
Epa/Toms Kalnins

Povezane vesti

Gostujući u emisiji "U obruču" na televiziji Arena sport legendarni Duda Ivković govorio je o aktuelnom momentu u svom bivšem klubu.

Bivši trener Olimpijakosa ocenio je da priče o ulasku crveno-belih iz Pireja u ABA ligu nisu neosnovane i da bi od toga moglo da profitira i regionalno takmičenje.

"To je njihov određeni fokus u ovom momentu, da budu kao Makabi, Nimburk... ABA liga time sigurno neće izgubiti na kvalitetu, jer Olimpijakos ima licencu i liga će da bude jača. Sa druge strane, oni pominju i jaku avio kompaniju koja će da snosi troškove putovanja... Na tome je njihov fokus i nemaju prepreku iz Evrolige", rekao je Ivković.

Priče o priključivanju Olimpijakosa ABA ligi počele su da se ispredaju nakon incidenta u polufinalu grčkog kupa kada su crveno-beli odbili da izađu na teren u drugom poluvremenu duela sa Panatinaikosom nezadovoljni sudijskim kriterijumom.

Pre mesec dana na našim stranicama mogli ste da čitate koje sve prepreke stoje na putu da se Olimpijakos priključi ABA ligi, a deluje da se još uvek ništa nije promenilo i da bi trebalo da se desi čudo pa da klub iz Pireja od jeseni zaigra na Jadranu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke