ABA liga pokrenula novi izbor - Kecman ili Markus Vilijams?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.05.2020.
22:27
Izvor: Sportske.net

Šta je bilo spektakularnije?

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

U danu kada je Bord Evrolige doneo odluku da se i definitivno prekine sezona u Evroligi i Evrokupu, ABA liga je na svom Instagram nalogu pokrenula izbor najspektakularnijeg momenta u plej-of mečevima regionalnog takmičenja svih ovih godina.

Ljubitelji košarke biraju između Dušana Kecmana koji je svojom čudesnom trojkom u Zagrebu doneo Partizanu titulu 2010. godine u finalu protiv Cibone, i Markusa Vilijamsa, koji je bio ključni Zvezdin čovek za trijumf nad Partizanom 2015. u polufinalu, sa 17 uzastopnih poena u presudnim momentima utakmice.

U prilogu možete da se podsetite i Kecmanovog i Vilijamsovog podviga.
-
Bundesliga
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 26.05.2020
08:07

Americke emisije su zbog Kecmanove trojke pravile emisije kako bi se dokazalo da je moguce postici trojku za 0.6s. Neposredno posle te trojke su ustanovljena nepisana pravila koja govore o minimalnom vremenu za koje je moguce uputiti sut, kao i i minimalno vreme za koje je moguce dati kos iz "odbojke". Dok za Markusovih 17p se nisu pravile nikakve specijalne emisije.

P.S: Sadasnji predsednik komsinice i dan danas pokusava da dokaze da je trojka neregularna. Svi se secamo njegovog gostovanja na KCN televiziji gde o tome govori.