ABA liga formirala Radnu grupu, ovo joj je zadatak

Autor: Darko Mitrović
petak 27.09.2019.
17:38
Izvor: Sportske.net, aba-liga.com

Članovi Radne grupe biće iz pet klubova učesnika ABA lige.

aba-liga.com/Mornar/Media Pro
aba-liga.com/Mornar/Media Pro

Povezane vesti

Posle današnjeg zasedanja Skupštine, ABA liga se oglasila zvaničnim saopštenjem, u kojem je objašnjen način na koji će biti izabrani novi direktor i sportski direktor takmičenja.

S tim u vezi formirana je Radna grupa, a u nastavku prenosimo saopštenje ABA lige u celini.

''Skupština ABA lige j.t.d. je na sastanku održanom 27. 9. 2019. godine u Zagrebu donela niz odluka koje imaju za cilj dalje jačanje i unapređenje takmičenja.

Skupština ABA lige j.t.d. je odlučila da formira Radnu grupu koja će uz saradnju sa stručnom agencijom, u najkraćem mogućem roku, definisati konačnu listu kandidata za izbor direktora i sportskog direktora ABA lige.

Radnu grupu će činiti predstavnici četiri prvoplasirana kluba iz sezone 2018/19, kao i aktuelni predsednik ABA lige. Odnosno, predstavnici Crvene zvezde mts, Budućnosti Voli, Olimpije Cedevite, Partizana NIS i Cibone.

Članovi Skupštine su pokazali visok nivo zajedništva i kroz otvorenu i izuzetno konstruktivnu diskusiju usvojili listu sudija i delegata za sezonu 2019/20. Takođe, uveli su nove interne akte koji će doprineti daljem jačanje i unapređenje takmičenja'', navodi se u saopštenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke