A sad i zvanično - Repeša podneo ostavku, ovo je razlog!

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.04.2019.
19:49
Izvor: Sportske.net, kkbuducnost.me

Vicešampion ABA lige zvanično potvrdio da je hrvatski stručnjak napustio klupu Budućnosti.

Epa/Valda Kalnina
Epa/Valda Kalnina

Povezane vesti

Ono što su ranije danas mediji preneli kao nezvaničnu informaciju, večeras je i zvanično potvrđeno iz Budućnosti.

Jasmin Repeša nije više trener njihovog tima, pošto je podneo ostavku dan posle debakla u beogradskom ''Pioniru'', u majstorici finala ABA lige protiv Crvene zvezde (97:54).

Poraz sam po sebi nije bio razlog ovakve Repešine odluke, a šta ga je nateralo na ovaj korak pročitajte u nastavku, u saopštenju Budućnosti koje prenosimo u celini.

''Obaveštavamo navijače našeg kluba, ali i celokupnu javnost, da je trener Jasmin Repeša podneo ostavku na čelu šefa stručnog štaba našeg kluba koju je Upravni odbor kluba prihvatio.

Tokom prethodna 4 meseca, trener Repeša je vodio klub u regularnom delu Evrolige kao i do finala regionalnog takmičenja.

Budućnost VOLI se ovim putem zahvaljuje dosadašnjem treneru na saradnji, predanom i profesionalnom odnosu prema klupskim obavezama i želimo mu uspešan nastavak trenerske karijere.

Gospodin Repeša je naglasio da je ogorčen na sva dešavanja u finalnoj seriji i da ne vidi smisao rada u ovakvoj regionalnoj ligi'', navodi se u saopštenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Blackmamba24
Tuesday, 23.04.2019
23:41

On nije nikakav trener svuda je podobijao otkaze

avatar
Wilt 100+
Tuesday, 23.04.2019
22:05

Odavno smo znali da nije neki trener, a sada je pokazao da mu i ljudski kvaliteti nisu jaca strana...

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Tuesday, 23.04.2019
20:28

Kad su upadali srafovi,doticna gospoda jedan u odelu jedan u dresu,pljuju civica,sutira upalka ca njega i tomica i govori sta je,nasi su igrali a vi junacine odmah u tunel,smesni ste

avatar
Old_school
Tuesday, 23.04.2019
20:17

Koji smisao rada u ovakvoj ligi, kad ke zavrsena?! Nego, objasnili li ti odakle ti -100 u tri utakmice, a imao si ubedljivo najskuplji tim ikad u ABA? Jes, smetalo ti navijanje, inace bi cudo napravio.

avatar
Grb partizana 1997?
Tuesday, 23.04.2019
20:38

Posle onakvog oducavanja od kosarke od strane Tomica sa dosta jeftinijim timom kome je ovo prvi samostalni angazman, "gospodin" Repesa sada moze da bude trener samo u Senegalu.