"Sportske" predstavljaju Milana Ostojića - Snagom volje do sjajnih rezultata!

  • Autor: Aleksandar Obrenović

  • 15. decembar 2014.

  • 17:55

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

"Street workout" iz dana u dan broji sve više sportista koji svojom snagom volje uspevaju da probijaju granice. Jedan među njima je i Negotinac, Milan Ostojić.

Nakon predstavljanja momka iz Banja Luke, Pavla Đurđevića, koji je u ovoj sportskoj disciplini išao i na Svetsko prvenstvo, nastavljamo sa predstavljanjem momaka koji su svojom željom i voljom uspeli da dođu i do neverovatne fizičke transformacije.

U životu, pa tako i u sportu, volja i želja za uspehom mogu biti presudni kada je uspeh u pitanju, pokazao nam je to Pavle Đurđević, sada nam je pokazao i Negotinac, Milan Ostojić.

Izražena snaga volje koju možete videti u narednom video snimku dovoljan je primer i motivacija ljudima koji žele da se bave sportom koji se zove "Street workout".

Milan nam je to pokazao, a u razgovoru za naš sajt istakao je da nije imao ko da mu pokaže način na koji se rade vežbe.

"Street workout sam počeo da treniram pre 2 godine, pogledao sam nekoliko klipova na "youtube-u", i naišao na momke pod imenom "Bar brothers" koji su me naterali da krenem da vežbam. Iz dana u dan sve više i više sam gledao njihove klipove i moze se reci da su mi ti momci promenili život. Rešio sam da budem neko i nešto u životu.", rekao je Milan.

Rekao nam je i kako je tekao progres njegovih treninga.

"U početku je bilo najteže, radio sam treninge od 20-25 minuta što je vrlo malo, nije imao niko da mi pokaže kako i šta treba da radim, ali vremenom sam naučio. Sada treninzi traju i do sat i po vremena ponekad."O situaciji vezanoj za treninge u svom rodnom Negotinu rekao je da od skora imaju uslove za trening, ali da je ipak potreban bolji park kako bi se održavala takmičenja u "street workout-u".

"U Negotinu smo nedavno dobili "Coca Cola" park za vezbanje. Do tada nismo imali nekih dobrih uslova za trening, ali smo se trudili koliko je god moguće.

Takmičenja u Negotinu nisu bila održana jer smatram da ne moze sa takvim parkom da se organizuje nesto, potreban nam je bolji park."


O svojim ciljevima, rekao je da želi da postane jedan od najboljih u ovom sportu.

"Imam 18 godina,treniram ovaj sport zato sto ga volim i cini me srećnim. Meni je ovaj sport postao deo života, za mene je dan bez treninga izgubljen dan.Treniram 6 dana u nedelji, uglavnom po 1 sat, nekad i više.

Moj cilj je da budem motivacija drugima,da pomažem drugima, da me ljudi cene, poštuju, i pored toga želim da budem jedan od najboljih na svetu u ovom sportu."


Za kraj, svima je preporučio da se bave ovim sportom.

"Preoporučujem svima da probaju ovaj sport jer je besplatan. Ako želite da postignete veće rezultate morate dosta toga da se odreknete, ali zapamtite, na kraju se trud uvek isplati.", rekao je Milan Ostojić u razgovoru za 'sportske.net'.

Ukoliko želite da saznate nešto više o "street workout-u" u Negotinu, posetite njihovu fejsbuk stranicu.


  • facebook
  • twitter
  • email

Komentari