Potresno - Ovako su se Rakići oprostili od Gorana Gogića!

 • Autor: Mihajlo Vidojević

 • 05. jul 2015.

 • 23:30

 • Izvor: Sportske.net

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Bivši fudbaler Crvene zvezde Đorđe Rakić i njegova supruga Kim oprostili su se od Gorana Gogića potresnim pismom koje je Nemica objavila na svom "Instagramu" kao poslednji pozdrav tragično preminulom fudbaleru.

Potresno - Ovako su se Rakići oprostili od Gorana Gogića!
Dva dana nakon tragedije koja se dogodila u dalekoj Kini svi koji su poznavali Gorana Gogića i dalje ne mogu da veruju da je bivši fudbaler Crvene zvezde bukvalno ostavio srce i život na fudbalskom terenu.

Iznenadna i prerana smrt sjajnog momka i fudbalera posebno je pogodila njegove kumove, Đorđa Rakića i Kim Rakić, koji su se tokom boravka u Kini zbližili sa Goranom i njegovom nesuđenom suprugom.

Poduže pismo kojim su se Rakići oprostili od Gorana Gogića izuzetno je potresno i verovatno najbolje govori o tome kakav je čovek i fudbaler prerano otišao sa lica zemlje.

"Život je tako lomljiv... Bilo smo baš tamo sa tobom sve do samog kraja, ali i dalje je teško poverovati da se ne radi o ružnom snu. Dva sata prošla su kao 20 minuta, držali smo te za ruke, govorili ti o prelepoj budućnosti koja je pred tobom, kako ćeš u novembru imati veliku svadbu i postati otac... Nismo odustajali od tebe... Kako bismo mogli!? Bio si duhovit, ljubazan, pažljiv i uvek si govorio o svojoj porodici, uvek tako pozitivan. Ljubav koju si delio sa svojom ženom bila je jedinstvena. Đorđe i ja smo uvek govorili o tome kako ste ludo zaljubljeni... Koliko je retka takva vrsta ljubavi i kako bi vaš brak trajao večno. Da je samo Bog imao drugačije planove za tebe. Hiljade molitvi nije bilo dovoljno da te ostave sa nama. Nedostajeće mi tvoje tepanje našoj maloj Avi sa 'Mrvice mala' i poljupci u njena stopla kao i svaki dodir koji bi joj pružio kada je vidiš. Osećali smo se ponosnima što smo bili tu kada si zaprosio svoju suprugu, što ste baš nas izabrali da budemo vaši kumovi i što ste nam dozvolili da budemo deo tako važnog dana za vas dvoje. Volela bih da možemo sve ovo da ti kažemo sada i da se sve nije završilo na ovaj način. Volela bih da tvoja supruga i porodica ne moraju da prolaze kroz sve ovo, molim se za njih i želim im da ostanu jaki u ovom teškom trenutku. Ne postoje roditelji koji bi trebalo da sahrane svoje dete. Ne mogu da verujem da više nećeš ulaziti na moja vrata... Previše boli naša srca što si morao da odeš prerano. Jedino što ovu stvar čini manje užasnom jeste činjenica da nisi bio sam, bio si okružen ljudima koji te vole. Bio si uvek tu za njih. Zauvek ćeš nam nedostajati, Gogo! Neka tvoja voljena duša počiva u miru" napisala je supruga Đorđa Rakića.

Podsećamo da su zimus fudbaleri Crvene zvezde Đorđe Rakić i Goran Gogić otputovali za Kinu gde su našli angažman u Ćingdau a priloženo pismo govori kakvo su prijateljstvo ostvarili boreći se da zarade novac za svoje porodice.

Goran Gogić preminuo je na treningu svog tima u petak 3. jula, a Đorđe Rakić držao ga je na rukama u trenucima kada je izdahnuo.

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Jagodine, Napretka, Javora i Jedinstva sa Uba biće sahranjen u Kuli a datum i tačno vreme biće naknadno određeni.

Life is so fragile... We were right there with you until the end, but still it's so hard to believe this isn't just a bad dream. Two hours felt like 20 minutes. We held your hand, told you about the beautiful future that was ahead of you, how you will throw a big wedding in November, how you will be a Daddy... We did not give up on you... How could we?! You were funny, kind, caring, always talking about your parents. Always so positive. The love you shared with your wife was one of a kind. Dj and I always talked about how madly in love you two were... How rare this kind of love was and how this is the type of marriage that lasts a lifetime. If only God didn't have different plans for you. Hundreds of prayers were not enough to keep you here with us... I will miss you calling our little Avi "Mrvica Mala", you kissing her little feet and pinching her diapers everytime you saw her. We feel honored we were there when you proposed to the love of your life and that you two chose us to be your Kum & Kuma and that you allowed us to be such a big part of this important day of your life. I wish we could tell you all this in person. I wish it ended differently last night. I wish your wife and family didn't have to go through this. Im praying for your family to find the strength to make it through this difficult time. No parents should have to bury their child. I can't believe you won't just walk through the door anymore... Hurts our hearts you had to leave this early. The only thing that makes this a little less terrible is that you were not alone, you were surrounded by people that love you. We were right there with you. You will be forever missed, Goga! May your beautiful soul rest in peace. 💔 #ForeverInOurHearts #GoranGogic #Gogic

A photo posted by Kim Rakić (@kim_rakic) on Jul 3, 2015 at 9:26pm PDT

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Komentari