"Zlatna patika" - Kocić juri Rikardinja!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 08.02.2016.
23:38
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac Mladen Kocić ostao je u igri za "zlatnu patike" ali će u završnici šampionata Evrope morati dobrano da se potrudi kako bi dostigao Rikardinjov učinak.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Futsal reprezentacija Srbije obezbedila je plasman u polufinale Evropskog prvenstva koje se održava u Beogradu, a strelac vodećeg gola u susretu sa Ukrajinom Mladen Kocić ostao je u trci za "zlatnu patiku".

Jasno je da individualna priznanja nisu u prvom planu reprezentativaca Srbije, ali ne možemo a da ne primetimo da u datom momentu imamo najboljeg golmana turnira i igrača koji se bori za titulu najefikasnijeg pojedinca.

Posle prve dve četvrtfinalne utakmice u borbi za "zlatnu patiku" vodi Portugalac Rikardinjo koji je do sada postigao šest golova. Njegovi konkurenti sada mogu da odahnu jer je Španija eliminisala Portugal i ostavila majstora igre na petoparcu na učinku od šest pogodaka.

Četvorica igrača zaostaju za po dva gola za Rikardinjiom, a među njima se nalazi i naš Mladen Kocić koji je postigao četiri pogotka u dosadašnjem toku šampionata Evrope.

Zlatna patika

Mađar Zoltan Drot ispao je iz trke jer njegov nacionalni tim nije uspeo da obezbedi plasman u četvrtfinale, pa će najveći konkurenti Cipiju biti Španci Aleks i Mario Rivaljos.

Jasno je da će šanse Mladena Kocića da se domogne "zlatne patike" porasti ukoliko Srbija uspe da se plasira u finale, pa zato Cipiju želimo da sa dva, tri gola u narednoj utakmici pomogne i ekipi i sebi.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Noname123
Tuesday, 09.02.2016
04:01

3 spanca oko njega..bice zeznuto,najbitnije je sto dalje da odemo na ovom EP,ja sam i sa 4. mestom prezadovoljan jer realno,nismo toliko ocekivali,hvala majstorima za ulepsane dane. Pogotovo nama koji smo kao mali stalno igrali mali fudbal ovo je zanimljivo.A i fluidnije je od velikog fudbala,mrzim kada neko kaze 'pravi fudbal' sve je to fudbal samo nekome vise odgovara mali nekome veci. :)

avatar
Tuesday, 09.02.2016
12:55

Mali fudbal je za tehnicare, za finte, mose, dribline, i raznorazne fore. Tu se pokazuje koliko znas fudbal, a veliki je za one sto trce polumaraton svaki dan, sto su fizicki jaki, bez mnogo tehnike.

avatar
Noname123
Tuesday, 09.02.2016
15:31