Kovačević: "Čast je ugostiti Italijane"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.02.2015.
17:12
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Selektor futsal reprezentacije Srbije Aca Kovačević kazao je da će "Orlovima" biti čast da ugoste aktuelnog prvaka Evrope i odmere snage sa jednom od najkvalitetnijih selekcija na planeti.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Futsal reprezentacija Srbije nastavlja sa pripremama za nastupajuće Evropsko prvenstvo koje će se početkom 2016. godine održati u Beogradu.

Prve dve kontrolne utakmice u februaru "Orlovi" će odigrati protiv aktuelnog prvaka Evrope, selekcije Italije koja će 10. i 11. februara gostovati u Novom Sadu i Ubu.

"Čast nam je da ponovo ugostimo Italijane sa kojima imamo sjajnu saradnju i često igramo utakmice. Očekuju nas dva futsal spektakla i u Novom Sadu i na Ubu, pozvao bih navijače da dođu i uživaju u odličnim utakmicama" rekao je selektor Aca Kovačević.

Za ovu akciju, selektor je pozvao sledeće igrače koji će se okupiti u s ubotu 7. februara u SC FSS:

Golmani: Nemanja Momčilović (Ekonomac), Aleksa Antonić (Kopernikus)

Igrači: Marko Perić (Real Rieti, Italija), Mladen Kocić (Nacional, Hrvatska), Stefan Rakić (Murter, Hrvatska), Vladimir Lazić (Fener, Azerbejdžan), Ninoslav Aleksić, Miloš Simić, Miloš Stojković, Nikola Matijević, Marko Pršić, Danilo Kostić (Ekonomac), Aleksandar Živanović (Deus), Vladimir Milosavac (SAS)

"Iz naše ekipe izostaće dva standardna igrača, golman Aksentijević i iskusni Rajčević, koji imaju obaveze u klubovima, ali i bez njih imamo kvalitet da pružimo dostojan otpor 'Azurima'" naglasio je Kovačević.

Pomenuti mečevi biće prilika da ljubitelji futsala iz Novog Sada i Uba na delu vide neke od najboljih igrača na svetu a Fudbalski savez Srbije obezbedio je slobodan ulaz na obe utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke