Kocić otkrio - Rusi ga povredili, Savez ga uvredio!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.02.2016.
23:06
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac Mladen Kocić doživeo je povredu u duelu sa Rusijom, ali ga je više od svega zaboleo odnos čelnika FSS koji su napravili propust sa kartama.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Futsal reprezentacija Srbije poražena je u polufinalu Evropskog prvenstva od Rusije rezultatom 3:2, a najbolji strelac "Orlova" Mladen Kocić doživeo je povredu.

Strelac prvog gola za Srbiju u duelu sa Rusima mogao bi da propusti subotnji duel sa Kazahstanom zbog pomenute povrede što bi mogao da bude ogroman peh za našu selekciju.

Osim na povredu, Mladen Kocić se nakon današnje utakmice požalio i na odnos predstavnika Fudbalskog saveza Srbije koji su napravili problem sa kartama.

"Bilo je problema, Savez je uzeo najbitnije karte, gde su naše porodice i prijatelji bili glasniji, mislim na sektor 200. Ne znam iz kog razloga se to desilo, ali je ružan potez" rekao je Kocić.

Najbolji strelac u selekciji Srbije tako je završio današnji dan povređen i uvređen i videćemo kako će ta činjenica uticati na njegov nastup u meču za treće mesto.

Borba za bronzanu medalju na programu je u subotu od 18 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Patrick Bateman
Friday, 12.02.2016
15:41

Dva tomislava- dva velika srpska zla.

avatar
Goran Zdravkovic
Friday, 12.02.2016
11:40

Sta si ocekivao od saveza i njihovog glavnog lopova, a predsedniku Radnickog, porucujem, kako ga nije sramota da dodeljuje zahvalnicu najvecem lopovu i unistitelju srpskog fudbala samo zato sto su za jeftine pare i na pocek dobili da koriste Staru Pazovu za pripreme, neka ih je sramota...

avatar
Maldini
Friday, 12.02.2016
00:56

Šta li si uopšte očekivao/mogao da očekuješ od fsS - a...? Uzgred brz oporavak, nadam se koliko do subote da budeš fit!!!

avatar
Dusan Jelena Cvetkovic
Friday, 12.02.2016
00:20

Cipi bitniji je Udovicic na celu sa Toletom....pogledaj kako su vas bodrili....

avatar
Amar Zornic
Friday, 12.02.2016
00:08

Sa nasim savezom uvek neki cirkus , pravda za futsalere!!