EP - Dominacija Srbije na premijeri pred rekordnim brojem navijača!

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.02.2016.
20:09
Izvor: Sportske.net

Na startu Evropskog prvenstva u Beogradu, futsal reprezentacija Srbije ostvarila je ubedljivu pobedu nad Slovenijom, pred fantastično popunjenim tribinama ''Arene''!

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Na mestu gde smo do pre desetak dana uživali u vaterpolo spektaklu i novoj tituli naših ''Delfina'', danas je počelo Evropsko prvenstvo u futsalu.

Posle svečanog otvaranja u ''Areni'', usledila je premijerna utakmica u kojoj je Srbija pred rekordnih 11.000 gledalaca savladala selekciju Slovenije sa 5:1 (1:1).


Bio je to meč prvog kola Grupe A, a sam početak susreta pripao je Slovencima koji su posle tri minuta igre poveli sa 1:0, golom Igora Osredkara.

Međutim, ostatak meča protekao je potpuno u znaku naših reprezentativaca.

Inicijativa izabranika Ace Kovačevića krunisana je do kraja prvog poluvremena, izjednačujućim pogotkom Slobodana Janjića iz kaznenog udarca - 1:1.

Tim rezultatom okončano je prvo poluvreme, a posle samo 36 sekundi igre u nastavku, Mladen Kocić je snažnim i preciznim udarcem poslao loptu kroz noge protivničkom golmanu, za potpuni peokret i najavu furiozne golgeterske serije našeg tima do kraja meča - 2:1.

Nedugo zatim, Slobodan Rajčević je postigao treći gol za naš tim, da bi na deset minuta pre kraja, Kocić svojim drugim pogotkom rešio pitanje pobednika - 4:1.

Tu se naši reprezentativci nisu zaustavili, a za ''petardu'' se pobrinuo Marko Pršić - 5:1!

Velika pobeda našeg tima, ali i pobeda navijača, koji su i zvanično postavili novi rekord po broju gledalaca na jednoj futsal utakmici.

Podsetimo, osim Srbije i Slovenije, u Grupi A se takmiči i selekcija Portugala, koja će svoj prvi meč odigrati za dva dana protiv Slovenije.

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Wednesday, 03.02.2016
01:53

Nemaju Slovenci sta da traze u malom fudbalu.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 02.02.2016
22:25

Svaka čast momcima, teška utakmica je bila iako rezultat to ne pokazuje, imali su Slovenci svoje šanse, bili smo stegnuti na početku utakmice, ali kako je meč odmicao sve smo bili bolji i bolji, sad protiv Portugala na pobedu ili barem remi pa da idemo sa 1. mesta u četvrtfinale.

avatar
ГаздаМита
Tuesday, 02.02.2016
21:32

Ципи мајсторе доминирај кад знаш

avatar
Djole Djokic
Tuesday, 02.02.2016
21:22

Bravo momci!nSamo jako do kraja!