Crna Gora testira "Orlove" pred baraž za EP

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.05.2017.
18:41
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Futsal reprezentacije Srbije i Crne Gore odmeriće snage u Beogradu i Vrbasu, a selektor "Orlova" iskoristiće priliku da testira igrače iz domaće lige.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Futsal reprezentacija Srbije ostala je bez direktnog plasmana na Evropsko prvenstvo ali će u septembru imati priliku da se preko baraža domogne kontinentalne smotre.

"Orlovi" će u svrhu pripreme za mečeve baraža za plasman na Evropsko prvenstvo u sredu i četvrtak odigrati kontrolne mečeve protiv selekcije Crne Gore.

"Nastupićemo u izmenjenom sastavu. Biće prilika da na delu vidimo igrače iz domaće lige, mlade i perspektivne, one momke koji treba da dopune najbolju selekciju i predstavljaju okosnicu tima za budućnost" kazao je selektor Goran Ivančić.

Prvi meč je na programu 17. maja u Beogradu, dok će dan kasnije reprezentacije Srbije i Crne Gore odmeriti snage u Vrbasu.

"Rezultat u oba meča, ovoga puta, u drugom je planu... Akcenat stavljamo na selekciju i šansu, koju će dobiti svi pozvani igrači. Naravno, biće nam drago da se publika, i u Beogradu i u Vrbasu, odazove u velikom broju, jer sve je lepše i lakše sa navijačima" dodao je selektor Srbije.

Gosti iz Crne Gore upoznati su sa kvalitetima našeg nacionalnog tima i svesni su šta ih čega u predstojećim duelima.

"Svesni smo našeg kvaliteta i kvaliteta Srbije. Izuzetno nam je drago što ćemo se uporodeti sa jednom od najboljih selekcija, sa igračima koje dobro poznajemo. Doduše, i Srbija neće biti kompletna, ali znam kakav se futsal igra kod vas, kakva vam je liga i zato ne sumnjam da ćemo se nameriti na odličnu reprezentaciju" rekao je selektor Crne Gore Stevo Ljesar.

Utakmica u Beogradu igra se u sredu od 18 časova, dok će meč u Vrbasu početi u 19 časova.

Ne propustite