Zvezda NBA lige ga nazvala "primerom najboljeg sportiste ikad", Novak sa legendom gledao Lebrona i Janisa!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 02.03.2019.
10:40
Izvor: Sportske.net

Zanimljivo je noćas bilo u Los Anđelesu gde je prisutan bio i Novak Đoković.

Epa/Julian Smith
Epa/Julian Smith

Povezane vesti

Srpski teniser je noćas u društvu Karima Abdula Džabara gledao utakmicu u Los Anđelesu gde je domaći tim Lejkersa ugostio Bakse.



Nije to sve, sa Novakom su želeli skoro svi da se fotografišu, a priliku je ugrabio Nikola Mirotić, reprezentativac Španije.

"Sa tvojim velikim radom, odlučnošću i unutrašnjom snagom, zaista si primer najboljeg sportiste ikada! Čast mi je što sam te upoznao, tako neverovatnog atletu i predivnu osobu. Hvala ti Novače za sve što radiš "izvan granica sporta". Veliko zadovoljstvo što si baš ti bio ovde", napisao je na Tviteru Nikola Mirotić.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Saturday, 02.03.2019
15:21

Gle što se obrijao!

avatar
biTan
Saturday, 02.03.2019
15:02

Mozda je Mirotic mogao nesto da nauci od Novaka,kada mu se vec toliko divi. Novaku su drzavljanstvo,bolje uslove treniranja cak i novac nudili kako bi tenis igrao za Britaniju,Ameriku,Kanadu,itd,ali je ostao dosledan svojoj drzavi ,ne iz razloga sto je nesto duzan njoj,a nije joj nista duzan,vec zbog svojih predaka i svog naroda. Dok Raonic,Mirotic i mnogi se odrekose svojih predaka. To je razlika izmedju Novaka i svih njoh ostalih..