Zbog čega je Irina ostavila Ronalda?

Autor: Boris Jovanović
petak 16.01.2015.
12:35
Izvor: Sportske.net

Mediji se i dalje bave raskidom koji niko nije potvrdio, a Portugalci navode nekoliko razloga. Ucveljen je izgleda ostao najbolji fudbaler sveta!

Twitter: Liga BBVA
Twitter: Liga BBVA

Povezane vesti

Ruskinja nije potvrdila kraj veze, čak je njen PR tim tvrdio da nije prisustvovala dodeli "Zlatne lopte" zbog obaveza, ali mediji insistiraju na tome da je kraj.

U Portugalu tvrde da je veza već duže u krizi i da je Ruskinja prelomila posle svađe sa Ronaldovom majkom Dolores oko proslave Božića. To je samo posledica, prema nekim neproverenim tvrdnjama, Kristijanova porodica smatra da mu je potrebna žena koja je stalno uz njega.

"Korejo de Manja" koji nije naklonjen Ronaldu i koji je izgubio spor sa najboljim fudbalerom sveta zbog klevete je otišao tako daleko da tvrdi da je u Dubaiju Ronaldo zaprosio Irinu i da je tražio od nje da se odrekne manekenske karijere što je Ruskinja odbila.

Ona ne želi, kako se priča da bude samo žena fudbalera, a nije ni sigurna u Ronaldove namere koga su mediji poslednjih godina dovodili u vezu sa nekoliko lepotica, mada te kratke veze nisu dokazane.

Zbog toga Irina ne želi da prestane sa svojim poslom, niti da stupi u brak sa Ronaldom.

To je navodno bila kap koja je prelila čašu, ona je posle Božića i Dubaija prelomila i ostavila Ronalda. Dojadio joj je i pritisak Ronaldove majke i sestara koje su se otvoreno protivile ovoj vezi.

Irina i Kristijano su se upoznali 2010. na jednom snimanju za "Armani" i ubrzo su postali par.

Ronaldo je sinoć dao gol Atletiku, ali to je njegov prvi gol iz igre posle više od mesec dana. Videćemo kako će se cela priča završiti, ali mediji na Iberiji insistiraju da je ovo kraj i da neće biti pomirenja.

Inače, cela situacija podseća na onu sa početka veka, kada je Luiš Figo upoznao prelepu Helen Svedin. Šveđanka je odustala od manekenske karijere, to je bio uslov Ronaldovog zemljaka, i dalje su u braku.

Irina je odlučila drugačije...

Ne propustite