Uložio 100 dinara na tiket, dobio više od 60.000 evra!

 • Autor: Pavle Knežević

 • 17. januar 2018.

 • 17:22

 • Izvor: Sportske.net

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Majstor za kladionicu je na tiketu od 100 dinara zaradio 1,2 miliona, a onda pobedio i u nagradnoj igri i dobio 50.000 evra. Selektor prvi čestitao. Pogledajte dobitnički tiket.

Uložio 100 dinara na tiket, dobio više od 60.000 evra!
Foto: planetwin365
Svi smo mi majstori za kladionicu. Neki manje, neki više. A neki baš više. Vanja Sjekloća iz Beograda uložio je 100 dinara na tiket, na njemu je dobio 1,2 miliona dinara, sa ukupnom kvotom od 10,975. A onda je sa tom kvotom pobedio u nagradnoj igri kladionice planetwin365 i dobio nagradu od neto 50.000 evra! Dakle, na uloženih 100 dinara dobio je više od 60.000 evra. Alal vera, majstore!

Pobednički ček uručio mu je selektor Srbije Mladen Krstajić u prostorijama ovog brenda. Planetwin365 je zvanični betting partner Fudbaslkog saveza Srbije, što je bio odličan povod da novoizabrani selektor medju prvima čestita pobedniku.

Bruto nagrada iznosi 60.000 evra, a nakon odbijanja poreza dobitniku ostaje 50.000, plus iznos koji je osvojio za dobitni tiket (uložio je 100 din, a isplaćeno mu je 1.207.270,69 din).

Naravno, sve nas zanima kako da za 100 dinara na kladionici zaradimo za novi stan i auto, pa smo to i pitali Vanju. On je je ozbiljan i iskusan igrač, koji igra kladionicu 20 godina.

"Igrao sam kladionicu od samog početka, od kada smo popunjavali ručno tri primerka, pa do onih kartonskih, a sada, u moderno vreme igram samo avansno, na internetu. Igram u planetwinu zbog kvota, jasno. Evo, pobednički tiket je bio 1,2 miliona dinara, a isti taj tiket je u nekoj drugoj kladionici, da ne pominjem sad imena, donosi 800 hiljada dinara. Šta vise da pričamo?”, kaže on.

Ali, šta je igrao? Njegove igre su golovi, a najviše voli igru 2+1+, odnosno dva gola u prvom i jedan u drugom poluvremenu. Dobitni tiket je takav – šest mečeva sa tom igrom i uloženih 100 dinara na njega.

Ako vam ovo deluje jednostavno, imajte u vidu da Sjekloća vodi svoju ličnu statistiku i da svakog vikenda u nju unosi ručno podatke koji njega zanimaju i koji njemu trebaju, a koji se ne mogu naći na statističkim sajtovima. Na osnovu te lične statistike onda bira utakmice koje će da igra. "Stara narodna" izreka kaže da se od kladionice može živeti ako čovek potroši osam sati dnevno na analize.

"Ma, šta osam – deset! Ljudi su u životu optimisti ili pesimisti. Optimisti očekuju golove, a pesimisti misle da golova neće biti. Ja sam optimista, ja samo gledam utakmice u kojima će biti golova i njih igram. Mečeve biram na osnovu svoje lične statistike i podataka koji se ne mogu naći na internetu. Pažljivo biram i kada ću da igram i šta ću da igram. Ranije smo igrali svi ono 1, X, 2, 3+...Ali, mnogo je bolje sada kada kladionice šire ponudu, ima mnogo više izbora i načina da se zaradi", objasnio je Vanja Sjekloća.

Pogledajte dobitnički tiket. A onda idemo svi zajedno da maštamo i kombinujemo.

tiket planetwin
 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Komentari