Stiv Ker pokrenuo inicijativu - "Ludog Srbina" za predsednika SAD!

Autor: Beta Beta
četvrtak 02.11.2017.
15:36
Izvor: Beta

Trener Golden Stejta je ocenio da bi njegov mentor i šef stručnog štaba San Antonija Greg Popovič bio veoma dobar predsednik SAD, preneo je danas Frans pres.

Beta/AP Photo/Darren Abate
Beta/AP Photo/Darren Abate

Povezane vesti

"Glasao bih za Popa bez oklevanja. Bio bi sjajan predsednik. Čuo sam za šale da se Popovič kandiduje za predsednika, ali ja bih zaista glasao za njega", rekao je Ker.

Ker i Popovič su veliki rivali, ali dele slična razmišljanja. Poslednjih nedelja nisu štedeli reči u kritikama sadašnjeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa. Trener San Antonija je za Trampa rekao da je "bezdušna kukavica koja misli da može da bude velika omalovažavajući druge".

"Iskrenost i integritet, to su dva ključna elementa koja osoba koja želi postati predsednik mora imati i to su dve vrednosti koje bi doneo Popovič"
, dodao je trener aktuelnog šampiona NBA lige.

Sa svojim trenerom složio se i jedan od najboljih košaraka Golden stejta Stef Kari, koji je rekao "Pop je sjajan za NBA ligu i verovatno bi bio još bolji za našu zemlju".

Od izbora Donalda Trumpa u Beloj kući, dva trenera su vrlo ozbiljni kritičati američkog predsednika, a posebno su se istakli u svojim izjavama na račun antimigrantskih mera.

Košarkaši Golden Stejta su takođe dosta kritikovali predsednika Trampa i čak su odbili da odbili da odu na tradicionalni prijem u Belu kuću tokom boravka u Vašingtonu.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Thursday, 02.11.2017
19:07

Ne znam ko je kukavica, Tramp ili onaj koji ćuti kada mu bombarduju zemlju odakle mu je deda, pa se seti ljudskih prava kada kabadahija pokuca na njegova vrata.