Ronaldo se hvali naslednikom - "Krv nije voda"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 12.11.2017.
11:58
Izvor: Sportske.net

Zvanično najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo pohvalio se na "Tviteru" fotografijom kojom je želeo da poruči da krv nije voda.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Pre samo dva dana Kristijano Ronaldo je na svom "Tviteru" postavio fotografiju sa treninga Real Madrida na kojoj se nalazi "specijalni gost".

Sin prvenac zvanično najboljeg fudbalera sveta prisustvovao je jednom od treninga prvog tima i sve ukazuje na to da mališa krupnim koracima ide ka tome da nasledi Kristijana Ronalda.

Danas je na "Tviteru" prvotimca Real Madrida osvanula nova fotografija koju je Ronaldo prokomentarisao jednom rečju - "geni".

Fotka je nastala kao deo marketinške kampanje za novu kolekciju farmerki "CR7Junior" koja je pokrenuta u okviru Ronaldove linije.

Bilo kako bilo, brojne fotografije i video snimci koje tata Ronaldo postavlja na društvenim mrežama ukazuju na to da njegov prvenac ima ogroman potencijal da u budućnosti postane vrhunski fudbaler.


Ne propustite

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
myspace
Tuesday, 21.11.2017
16:51

Da je dobar fudbaler jeste, da je najbolji fudbaler ikada, kao i messi to nije... Pa ne znam kakve marketinge da imaju. Maradona prvi drugi r.baggio... pa svi ostali. Jedino ova da fudbalera su imali taj talenat da sa loptom rade sta hoce.

avatar
Steffijev Psihiolog!
Sunday, 12.11.2017
23:02

Ronaldo Junior ce dominirati fudbalom kao i njegov otac :D

avatar
Don Andres
Sunday, 12.11.2017
15:01

mislim da ipak niste dovoljno puta napisali 'zvanicno najbolji fudbaler'.. kad vec stavljate zvanicne titule, stavite mu uz nju i zvanicni podatak o procentu realizacije na terenu (:

avatar
Go Hard or Go Home
Sunday, 12.11.2017
18:56

Da i da mu se uz svaki clanak koji se pise o njemu stoje statistike karijere, golova, asistencija, zutih kartona.. e jadan si decko, jadan :D Seti se samo LS prosle sezone koliko je pingvin imao golova ispred Ronalda pa ih je prosuo :D

avatar
Don Andres
Sunday, 12.11.2017
23:50

kad se sjetim ls sjetim se samo onih sramnih golova iz metarskih ofsajda protiv bajerna. one ofsajde bi i stivi vonder vidio. ali ne i realove sudije kojima je jedan od zadataka takodje i pompanje ronaldove statistike (;

avatar
xenon 1989
Sunday, 12.11.2017
22:06

On je po zanimanju 'zvanično najbolji fudbaler sveta'. :D A njegov marketing je odbranio disertaciju na temu 'kako 710-og postaviti na prvo mesto'. :D