Prvi put javno, Gigsijev brat mu "čestitao"!

Autor: Janko Glavonjić
subota 10.01.2015.
23:30
Izvor: Sportske.net

Sigurno se sećate skandala koji je izbio u Engleskoj pre tri godine, kada je otkriveno da je Rajan Gigs imao aferu sa suprugom svog brata. Rodri Gigs je prvi put javno pričao o tome...

Beta/AP Photo/Sang Tan
Beta/AP Photo/Sang Tan

Povezane vesti

Pre tri godine, engleski tabloidi su senzacionalno objavili vest da je žena Rodrija Gigsa, Nataša, imala aferu sa bratom svog supruga, Rajanom Gigsom.

Isprva su to negirali, a onda su na videlo izašle i SMS poruke posle kojih više nije vredelo negirati bilo šta. Rodrija je to, razume se, slomilo...

Prvi put, posle tri godine, Rodri Gigs priča o tom nemilom događaju, koji mu je rasturio porodicu i posle kog više nije progovorio sa bratom.

"Jedne večeri sam se iz nekog razloga probudio oko 3 ujutru i primetio da Nataša nije pored mene. U šest ujutru je došla njena majka sa novinama.

Tako sam saznao za prevaru"
, rekao je Rodri.

Gigsov brat je, listajući tabloid sa majkom svoje žene, saznao da ga ona vara sa njegovim bratom. Scenario dostojan telenovele, ali naravno, njemu ni dan danas nije smešno.

Rodri je pozvao svog brata i pitao ga da li je to istina, ali je on isprva sve negirao.

"Pitao sam Rajana da li je istina da me je varala sa njim. On je negirao. Onda sam pritisnuo nju i na kraju mi je priznala i pokazala poruke, slike koje su slali jedno drugom.

Na kraju, Rajan mi je rekao da to ništa nije značilo, da je to bio samo seks.

Uništio mi je porodicu jer je hteo malo seksa. Svaka čast braco!
", rekao je Rodri.

Zaista, kako je Rajan to mogao da uradi rođenom bratu?

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Johanes
Sunday, 11.01.2015
01:09

Ko je toliko nepisme da je napisao GIGSIJEV????Pise se GIGSOV brat ili Brat Rajana Gigsa,nemojte biti toliko nepismeni,pomislice neko da nemate ni dana skole...

avatar
mihajlovukadinovic
Sunday, 11.01.2015
02:31

Gigsi mu je nadimak

avatar
Lazar Stojanovic
Sunday, 11.01.2015
04:28

Gigsijev se odnosi na njegov nadimak Gigsi ili Giggsy prema tome nemoj da optužuješ sportske da su nepismeni ako sam ne shvataš nešto.