Porodici Varan izmakla "Zlatna lopta", ali i titula Mis Francuske!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 16.12.2018.
13:57
Izvor: Sportske.net

Ovo je bila sjajna godina za Rafaela, evropska klupska i svetska reprezentativna titula, sada će se boriti da bude svetski prvak sa Realom, ali porodica sanjala o još jednoj tituli.

EPA-EFE/KIKO HUESCA
EPA-EFE/KIKO HUESCA

Povezane vesti

Rafael Varan je osvojio sve, okitio se praktično svim titulama i mnogi su, recimo Dijego Simeone smatrali da treba da postane prvi defanzivac posle Kanavara koji je postao najbolji na svetu.

Ali, štoperi gotovo nikad ne osvajaju titule, pa Varan nije uspeo da se domogne ni postolja, no svejedno, može sa ponosom da gleda na ovu godinu, mogao bi da je zaokruži titulom prvaka sveta sa Realom, danas su otputovali na završi turnir.

No, ima još jedna titula koju bi Varanovi želeli, odnosno sestra Izabela. Ona je postala mis svoje pokrajine, na severu Francuske gde je rođena, ali nije uspela da pobedi na poslednjem izboru pred finale, nije ušla u top 5.

Egzotična Izabela je treće u porodici, stariji Rafaelov brat Entoni je morao zbog povrede da prekine fudbalsku karijeru. Fudbaler Reala ima još jednog brata Džonatana.

Otac im je sa Martinika, majka Francuskinja, Izabela je veoma popularna u francuskim medijima, igrala je košarku, ali priznaje da ne prati puno fudbal...

Varan

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GO HARD
Sunday, 16.12.2018
14:59

Doveden za najveci sitnis ikad na preporuku Zidana, niko nije znao ko je on a danas... Ne probije se svako tako lako u Realu.